Michal K. Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 A proc to nebude s kuzi aji? Jsou snad lidi, co chteji luxusni auto, ale zaroven prakticke ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 K mezipodlaze nejde CANTON. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 (upraveno) Michal: hele hlavní důvod nevím, ale není to zádrhel jen na českém trhu, je to celosvětový Dix: neboj, do týdne je tu paket Sound systém pro mezipodlahu ;) jen ještě nebyl naceněn, tak jsem ho ještě nepouštěl na web, aby ho někdo nechtěl za 0,- :D Upraveno Březen 7, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Aha, tj skoda. Treba do budoucna se to vyresi. Ja treba mel oktavku taky v kuzi, a to vsechno co se mnou prevezla, to by se i stehovaci divili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 na paket Canton pro mezipodlahu sere pes, ale co takhle paket "projektorové halogenové světlomety", ten by nebyl? :) A pokud možno co nejdřív, v dubnu bych rád objednal B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Oficiální návod k obsluze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 ajif: ten nám vývoj neuvolnil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 tak zítra nebo v sobotu bude doma už se nemůžu dočkat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 GeorgeWWW: Půjde do 4x4 dohromady bufík s vyhřívaným čelním sklem ? Šlo by zjistit,co budou za octávky na jízdy na Autosaloně v Brně ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 (upraveno) Není nikde žádné omezení, takže by to jít mělo. Ohledně aut na Brno na testování - zkusím zjistit ;) vím jen, které budou vystaveny. Upraveno Březen 8, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Len tak kvôli info, tá čierna strecha(nemyslím strešné okno - ktoré sa mi zdá teda ak to porovnám s inými panorámami maličkééé) sa dá dokúpiť alebo je to urob si dám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Není nikde žádné omezení, takže by to jít mělo. Ohledně aut na Brno na testování - zkusím zjistit ;) vím jen, které budou vystaveny. Dík,že to zjistiš. :) Jaké budou vystaveny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 (upraveno) Len tak kvôli info, tá čierna strecha(nemyslím strešné okno - ktoré sa mi zdá teda ak to porovnám s inými panorámami maličkééé) sa dá dokúpiť alebo je to urob si dám? panoramatické okno u lifta je docela velké; větší být nemůže z důvodů konstrukce střechy ;) a jinak je na té střeše, tuším, lakování. Je to lesklá stříbrná, stejně jako na sloupcích ;) Sice to vypadá fajn, ale jsou na tom vidět i nejmenší škrábanečky. :( Upraveno Březen 8, 2013 uživatelem Honza9007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Dnes jsem byl příjemně překvapen z decentního spojleru na zadních vratech :) fotka mizerná protože bylo šero :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 ajif: ten nám vývoj neuvolnil :D fňuk :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Dnes jsem byl příjemně překvapen z decentního spojleru na zadních vratech :) fotka mizerná protože bylo šero :( U nejsilnějších motorizací je ve standartu-týká se to i Rapida a SII. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Ty vole Niki, uz se vubec nepis... Cokoliv sem kdo napise a tyka se to toho auta, tak ty napises vzdycky pravy opak, vecne se Ti neco nelibi, porad Ti na tom aute neco vadi... Vim, ze od toho je forum o vyjadreni nazoru, atd., ale ty uz to tady pises asi po milionte a me to pekne sere... Kdyz se Ti to nelibi, jdi si onanovat na forum Trabanta nebo jineho vychodniho vozu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Zajimal by me ten druhy zadni spoiler od Skody, kdy by mohl byt k mani? Jaka by mohla byt orientacni cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Nechápu,jak může vypadat amatérsky??By mě zajjímalo, jak bys ho tam nalepil ty Niki :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Dnes jsem si prohlédnoul líp vybavenou OIII Elegance.Měla Alcatntru a bi-xenony a moc pěkné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 jistě byla pěkná i cenovka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 ajif:Cenu nevím,ale je to tahle: http://www.skoda-auto.cz/cs-cz/chci-vuz-skoda/Pages/nove-vozy-ihned-k-dodani-detail.aspx?v=TMBAJ7NEXD0007364 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Mě se ten spoiler na tom liftu líbí,ale je pravda,že na kombíku by byl potřeba více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 mě se naopak ten zadek líbí.... věc názoru, tady jsou trochu lepší dvě fotky nicméně furt je to z mobilu.. Ale mě to mile překvapilo jelikož jsem to doposud ještě na žádný z těch testovacích neviděl ani v ceníku to není.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 V ceníku to je: Hledat v Vnější výbava: http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/nova-octavia-cenik.pdf Jinak pěkná a hodně najetých kilometrů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Ty vole Niki, uz se vubec nepis... Cokoliv sem kdo napise a tyka se to toho auta, tak ty napises vzdycky pravy opak, vecne se Ti neco nelibi, porad Ti na tom aute neco vadi... Vim, ze od toho je forum o vyjadreni nazoru, atd., ale ty uz to tady pises asi po milionte a me to pekne sere... Kdyz se Ti to nelibi, jdi si onanovat na forum Trabanta nebo jineho vychodniho vozu... hehe uz me napadlo to samy, ale jeste jsem to vydrzel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Octa ze 5 mega : http://www.dasweltauto.cz/Car/641448/octavia-iii-ambition-1-6tdi-cr-dpf-77kw Dobrej překlep. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.