Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Jo ten byl pěknej. :palec: Jaguary a další byli zamčený,takže jenom statika zvenku.

Dealeři v květnu asi nebudou mít na projetí OIIIC 1.8 TSI 4x4 DSG že ?

Kdyby budou OIIIC 4x4 v konfigurátoru,včetně nových prvků příplatkové výbavy ?

Nene, výroba začíná v týdnu 22, to je mám pocit poslední týden v květnu a první auta rozhodně hned dealerům nepůjdou, takže snad červen..

Čekáme na kompletní data, odhaduju, že snad do týdne by to mohlo být.

Odkaz ke komentáři

No pochybuju, že ti Tví známí o sobě vykládají, že dělají p*čoviny, tak jen prosím příště neházet všechny do jednoho pytle ;)

ne, ale jsou ochotný přiznat, že se dělaj ve škodovce a její prodejní politice. částečně pod tlakem matky, částečně z vlastní vůle....

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem naživo prohlídnul OIIC a líbí se mi ještě o chlup víc než liftback ;)

btw. Taky jsem se dokopal k výletu na autosalon do Brna a abych pravdu řekl byl jsem oprvadu zklamanej :angry: nevím jestli to je tím že jsem se to najivně snažil porovnat s ženevou kde jsem kdysi byl ale tohle mě dnes totálně otrávilo ještě že jsem měl volňásek jinak kdybych platil ještě 160 za lístek nebo kolik za to chtěj tak jsem otrávenej ještě více... Všechno tak nějak namačkaný na sobě, lidí jak sra..k člověk chodí v davu lidi na něj šlapou vyfotit se kale nic nedá bejt tam tak třetina lidí tak je to možná zajimavý a pěkný ale tohle byla bída ze zajímavosti jsem se ptal na předváděcí jízdu u ŠA a cca v 10:35 mi bylo zděleno že první volnej termín je 16:30 :wallbash:

tady přikládám jednu fotku toho davu, je to focený kalkulačkou a ta moc to šero a ten dav nepobírala, tak mne omluvte :D

post-2335-0-05110800-1365259554_thumb.jpg

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

he he, no neviem neviem, ta či ta bloncka nebola lepšia :pivo: . Inak s tým malým spojlerom si mal pravdu, naživo vyzerá dobre ;)

To jsem včera ukazoval kamarádovi,že poznám co je tam za motor a nápravu,aniž bych se díval popis vpředu.Mě se taky líbí. :)

Odkaz ke komentáři

Chtel bych se zeptat ohledne tonovanych folii na OIII. Mam pouze lehce tonovane skla, Sunset mi bohuzel nenabidli, jinak bych ho vzal, tehdy jsem o tom jeste nevedel a chtel bych vyssi stupen.

Ktere autofolie jsou lepsi - SunTek nebo 3M?

Dale by me zajimalo, zda tu ma nekdo zkusenosti; popr. jaky maji ohlas brnenske dilny, ktere provadi instalaci autofolii:

- www.autofolie-brno.eu/ (REVENA)

- www.renovacar.cz/ (tato spolecnost ma nyni akci na slevomatu - www.slevomat.cz/sleva/99067-tonovani-zadnich-skel-kvalitni-folii#)

Diky za reakce.

Upraveno uživatelem Lucasse
Odkaz ke komentáři

Niki to že to je 1,8TSi je poznat z tý tvojí fotky protože ten malej spojler se na nic jinýho nedává :palec:

jinak abych pravdu řekl tak v tom davovym šílenství a v tý šlapanici jsem taky neměl chuť zkoumat nějaký detaily :(

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Chtel bych se zeptat ohledne tonovanych folii na OIII. Mam pouze lehce tonovane skla, Sunset mi bohuzel nenabidli, jinak bych ho vzal, tehdy jsem o tom jeste nevedel a chtel bych vyssi stupen.

Ktere autofolie jsou lepsi - SunTek nebo 3M?

Dale by me zajimalo, zda tu ma nekdo zkusenosti; popr. jaky maji ohlas brnenske dilny, ktere provadi instalaci autofolii:

- www.autofolie-brno.eu/ (REVENA)

- www.renovacar.cz/ (tato spolecnost ma nyni akci na slevomatu - www.slevomat.cz/sleva/99067-tonovani-zadnich-skel-kvalitni-folii#)

Diky za reakce.

Na Renovacar z Brna jsem moc chvály neslyšel. Osobní zkušenost nemám, ale kamarád si tam nechával dělat Golfa IV a kvalitní zpracování vypadá jinak. Ale třeba jen měli špatný den.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...