jirik_rs Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Zdravim panove, mam jeden dotaz. Chtel bych objednat vyfuk z techto stranek, ale bohuzel nezasilaji do cech, v kontaktech je uvedeny kopacek import. Na veskere dotazy neodpovidaji. Problem je v tom, ze prodavaji vyfukovy system o 50% levneji, nez vsichni v cr. Nedokaze mi nekdo poradit, jak situaci vyresit. Diky moc http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-II...th-TITANIUM-TIP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 boha nevim ale maji super spojleeerr i kdyz za 6tis je to marny ale proc to nikdo nedela tadyyyyy a za rozumnej peniz?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Hele,superskoda.com se tu uz nekde resila..Koukni po foru..Ale zrejme to s nima bude marny,dle zkusenosti ostatnich.. Je to skoda a hlavne to clovek nechape.. Nebo na vyfuk koukni na www.saabtuning.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 tiez sa pridam, ignoruju vsetky maily... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 no moje zkusenost pri objednavani masky je nasledujici, zacal jsem emailem schvalne anglicky pac na strankach vsude uvadeji Only english no Czech, stroha odpoved na kterou jsem odpovedel jen objednavam a adresu a zbozi dorazlio. Nesnazil jsem se s nim nijak dal komunikovat, borec si je asi moc dobre vedomej ze nektere veci ma zatim exklusivne a je to videt na jejich cene a jeho pristupu. On Tue, 17 May 2011 09:41:10 +0200, KOPACEK IMPORT wrote: > cena je 2500kč + 120kč pošta > > Dne 17.5.2011 8:46, xxx@xxxx.xx napsal(a): >> Hi, >> >> I would like to buy your item called Octavia II 04-08 - front grille >> plastic insert in HONEYCOMB design. Code O2-FGINS-HNC >> Do you provide delivery to CZ ? I can see your ship adress is CZ so it >> shouldn't be big problem right ? >> If you are going to reply to this email we can use CZ language. >> >> >> Best regards >> >> Ondrej >> >> >> >> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 je mi divny ze tam maji vse AJ kdyz je to kopacek ze jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Řekněme, že kopaček je takovej "divnej" pán co jsem různě slyšel a vyrábí věci, který nikdo jinej nemá, tak že ta trocha nebo i víc ignorance tam prostě je... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 napisal som im po anglicky a oni mi odpisali, kludne komunikujte v slovencine ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.