libor.kratas Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 jo jak pise peta a dej si parkovaky, za tu kulu bych ti dal flastra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 To nejde sundáááát, teď jsem jel s vozíííkeeem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 To nejde sundáááát, teď jsem jel s vozíííkeeem! ja mam řezne kotouče a brusku :D sundam ihned :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Tažný na pevno je dobrá věc, nikdy jsem se ale o nikoho neopřel a taky nikdo o mě, on si to každej rozmyslí (píšu o Fabii, tam je sice sundávací, ale za 10 let ho ještě dolů nikdo nedal) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Libore, tož dojeď a smýknem to! Řezný kotouč bych taky našel! Ale ne, hodí se to, tady na parkovištích je tolik blbůů .....! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 (upraveno) Petriku super. Krom toho certika bych sundal vse co psali kluci... Ty radoby chrom listy jsou fuuuuj a zacinaj ti kazit toho krasneho stribrneho kombika!!!! A jen tak mimo 4kola: To FMXko s tema ladakama je tvoje????? :blink: Upraveno Duben 3, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Vse nej k narozkam preji a okta at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Petriku super. Krom toho certika bych sundal vse co psali kluci... Ty radoby chrom listy jsou fuuuuj a zacinaj ti kazit toho krasneho stribrneho kombika!!!! A jen tak mimo 4kola: To FMXko s tema ladakama je tvoje????? :blink: Díky za chválu, lišty sundám teď o víkendu. FMX - je skorošvagra - rád bych se projel, ale nedošáhnu na zem :( --> a jebnul bych sebou! :D Nemám na to míru! :lool: ;) Vse nej k narozkam preji a okta at slouzi Díííky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Vsechno nejlepsi :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Všechno nejlepší Peto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Všechno nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 taky přeju všechno nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Děkuji všem za přání! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Dodatecne preju taky vsechno nejlepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 v Sobotu te chci videt jasne ! a nedelam si prdel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 v Sobotu te chci videt jasne ! a nedelam si prdel Libi, mluvili jsme o tom o víkendu, a já už měl vše naplánováno, že konečně po dvou letech PŘIJEDU !!!! Jenomže :( -- jelikož jsem měl narozky, tak se nakupilo tolik gratulantů , že nebylo úniku a pozval jsem je na sobotní odpoledne (jediný možný termín)! Je mi to líto, opravdu! :( Protože tentokráte to vypadá na hoooodně slušnou účast a rád bych se s hodně klukama poznal osobně! Však ty víš! :( Dík za pochopení! Snad příště, možná bude lepší dojet přímo až do OV (ručičky) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Tak nam prijedes do Frenstatu no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Tak dnes jsem se hrál s fólií a maskou! Beru to spíše jako trénink! (protože to má mouchy a nevím, jestli se mi to bude líbit? ) A co vy na to? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 pěkně jsi si pohral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 moc pěkné, za mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Díky kucííí, jen nechápu jak to může profík stihnout za chvilku?? Musí mít dobré nervy!??? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Musím souhlasit s ostatníma, moc pěkný a octě to pasuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 V sobotu jsem se trošku hrál s led páskama! Tak jsem to nafotil znovu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 kdo si hraje nezloby :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Upravené zadní lampy. Původně jsem chtěl koupit celou nálepku, ale trošku jsem se hrál a takhle to dopadlo! Prostřední fotka - včera mírně větší očista! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Dnes namontován trippling (připojoval jsem ho já!!!), tož snáď jsem to udělal dobře a vše bude OK ! :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 Opět trošku zkoušení lepení fólie! Když to člověk nezkusí, nemůže vědět jak to bude vypadat?! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.