Přejít na obsah

Petriiiikova O I

Doporučené příspěvky

Petriku super. Krom toho certika bych sundal vse co psali kluci... Ty radoby chrom listy jsou fuuuuj a zacinaj ti kazit toho krasneho stribrneho kombika!!!! A jen tak mimo 4kola: To FMXko s tema ladakama je tvoje????? :blink: :blink:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Petriku super. Krom toho certika bych sundal vse co psali kluci... Ty radoby chrom listy jsou fuuuuj a zacinaj ti kazit toho krasneho stribrneho kombika!!!! A jen tak mimo 4kola: To FMXko s tema ladakama je tvoje????? :blink: :blink:

Díky za chválu, lišty sundám teď o víkendu. FMX - je skorošvagra - rád bych se projel, ale nedošáhnu na zem :angry: :( --> a jebnul bych sebou! :D :lol: Nemám na to míru! :rolleyes: :lool: ;)

Vse nej k narozkam preji a okta at slouzi :pivo:

Díííky! :pivo:

Odkaz ke komentáři

v Sobotu te chci videt jasne ! a nedelam si prdel

Libi, mluvili jsme o tom o víkendu, a já už měl vše naplánováno, že konečně po dvou letech PŘIJEDU !!!!

Jenomže :( -- jelikož jsem měl narozky, tak se nakupilo tolik gratulantů :pivo: , že nebylo úniku a pozval jsem je na sobotní odpoledne (jediný možný termín)! :facka:

Je mi to líto, opravdu! :( :wallbash: Protože tentokráte to vypadá na hoooodně slušnou účast a rád bych se s hodně klukama poznal osobně! Však ty víš! :( :unsure:

Dík za pochopení! Snad příště, možná bude lepší dojet přímo až do OV (ručičky) ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...