Přejít na obsah

Výměna spojky

Doporučené příspěvky

Ahoj, měl bych dotaz. Při výměně spojky je třeba měnit i setrvačník? Zatím žádné výrazné problémy nepociťuji (akorát když mrzne, tak než se zahřeje motor, tak tam jde malinko hůř dvojka). Jestli jste spojku již někdo dělali, tak na kolik to celkem vyjde u této motorizace? Co jsem se tak díval na ceny a autokelly, tak se setrvačníkem je to hodně velký ranec!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jestli mas setrvacnik OK zjistis az po demontazi. Standardne se vymenuje jen pritlacak, lamena a lozisko.

Ja jsem menil vloni i se setrvakem, protoze mel mikrotrhlinky a byl na nekolika mistech vydreny.

Dal jsem sadu Valeo s jednohmotym setrvakem a jsem max. spokojen. Komplet sada prisla na 7 tis. od borce z Aukra.

Pokud ti jde v zime hure dvojka, tak to je pouzitim neorigo prevodoveho oleje.

Upraveno uživatelem otmen
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, tak teď když nebyly mrazy a jak se teď úplně oteplilo, tak už to jde hladce, takže pohoda. Jinak co jsem pátral na vw-clubu, tak by tam měla pasovat spojka s jednohmotým setrvákem z TDI (to je to co jsi tam dal ty?). Celé to vyjde údajně na nějakých cca 7500,-. To je nádhera, když odejde, tak mě to tak tížit nebude. jinak já převodový olej neměnil. Možná předchozí majitel........ Možná synchrony už nebudou nejzdravější....... časem se ukáže.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...