Luxury Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 čaute, chcem vás poprosiť o radu ako to spraviť, či kúpiť nové lišty, dať ich do farby a potom vymeniť za staré, alebo tie čo tam mám dať nalakovať priamo na dverách? a ešte tie v nárazníkoch či ich samostatne nalakovať alebo komplet aj s naraznikmi. Diki za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Z narazniku ty listy vyndas, jestli chces lakovat i ty bocni, doporucuji koupit novy a ty nechat nalakovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luxury Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 asi to aj tak urobím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Je to fakt nejjednodussi zpusob. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Ještě by mě zajímalo, kolik si lakýrnýk může za to stříkání lišt vzít, co jsem se ptal v jedné lakovně, tak cena 2000Kč, ale to je asi HODNĚ drahý :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 mě se to nezdá drahé přední zadní narazníkové lišty a dveřní plus maska 2000 kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Ja daval za predni a zadni listu asi 800-1000 kc (ted si to nevybavim presne). Takze za vsechny tech 2000 Kc muze byt realnych. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Ja lakoval listy za 125kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luxury Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 a nové lišty kolko asi tak stoja? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Nekde to tady ted bylo... asi 800 Kc? 400 Kc asi jedna strana mam takovy pocit. Zajdi se zeptat do Skodovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 prednu a zadnu listu nechavate povodnu, ci aj tie kupujete nove? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Pokud ji nezlomis pri vyndavani, tak ji nech puvodni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 ja jsem koupil radsi vsechny nove. bavil jsem se s lakyrnikem a pokud jste listy patlali cernidlem aby se hezky leskly, tak by to pry nemuselo tak dobre chytnout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 To ti rekne, protoze se mu to nechce poradne cistit. Ja to 3 roky patlal, pak jsem to dal lakovat a nikdo nerekl ani slovo. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 oki, dik mozno ze kupim novu prednu a zadnu listu, lebo ako som na ne pozeral, tak uz maju nieco za sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 (upraveno) Tem listam je to ale jedno. On je obrousi, nastrika zakladem, plnicem, zabrousi, pak strikne lakem a nic nepoznas. Listy budou jako novy. Za tohle penize nevyhazuj. Ja je chtel taky kupovat novy, pak to nejak nevyslo, tak jsme strikli ty stary a pohoda, zadnej problem, listy vypadaji paradne. Upraveno Únor 25, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Tiez som to tak robil,obsusit,strik,lak,radost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Mít tak doma kompresor s pistolí, to by byla paráda :-) Např. takový mračítka jsem si nalakoval sám barvou ve spreji co jsem koupil, ale to je malá plocha to šlo, ty lišty by tím asi moc nešly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Tak listy jdou, to neni problem, horsi uz je treba neco jako naraznik. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerlo Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Zdravíčko chlapci, jsem mezi Váma nováček a proto budu mít možná blbý dotaz nebo mi někdo napíše ať hledám, ale i tak bych se chtěl zeptat. ŠLO BY ZAVAŘIT LIŠTY V PŘEDNÍM A ZADNÍM NÁRAZNÍKU ANIŽ BY DOŠLO K NĚJAKÉMU VELKÉMU PŘEDĚLÁVÁNÍ ??? Moje představa je taková, že vezmu horkovzdušku a kousiček po kousičku budu asi roztápět tu lištu :) Možná je to blbý názor, ale jsem nováček co se týče vaření plastů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Covece, to asi neprojde... :) zkus napsat SZ clenovi burek, ten to ma zavareny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerlo Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Díky za tip jdu mu hned napsat... Zajímalo by mě co si o tom myslí i ostatní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Listy musis rozstrihat tak aby do toho prolisu zalezly a byly zaroven s povrchem a potom to tam plastovym dratem(je jich hodne ruznych druhu) a horkovzduskou s nastavcem zavaris. Dal to musis zakytovat, vybrousit... dokud to nebude mit spravnej tvar, lakovat... Jenom to vareni je na nejakou tu hodinu prace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerlo Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Ty plastové pruty jsou z různých materiálů, nevíte někdo jaký plast jsou ty nárazníky? Popřípadě bych mohl místo těch prutů použít starou lištu z předface modelu??? Třeba burek má všecky lišty zavařené a říkal, že si myslí, že to horkovzuškou nepůjde :-( Údajně je na to nějaká svářečka, kterou se to musí vyplnit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Horkovzduskou to jde uplne v pohode, varil jsem to Petrovi81, akorat na ni musis mit uzkej nastavec, bohuzel si material vubec nepamatuju, ale je to napsany zevnitr na narazniku. A jinak, taky musis predelat uchyceni predniho narazniku, protoze ten budes sroubovat zevnitr, takze na ty plechy navarit matice a na aute je provrtat, delka sroubu se musi domerit, aby ses nedostal skrz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerlo Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Díky :D Hned o vikendu se do toho pustím... Ještě jedná otázka: je na tom co po*rat? Kromě toho že když tam dam 5cm kitu tak to popraská? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Celkem nic, hlavně to pořádně provař ať to drží, co si tak vzpomínám tak jsem měl horkovzdušku naplno a hodně jsem to ohříval. Rozmysli si to uchycení... Kit použij nějakej se skelným vláknem, nepopraská a navrch už jen tenkou vrstvu klasickýho kitu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerlo Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Jasně Drž palce, pak vložím foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerlo Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Na nárazníku je napsáno PP+EPDM+T8 Na liště je napsáno (PP+EPDM)-T8 Znamená to že mám použít svářecí drát PP??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Jj, přesně tak, chtěl jsem to akorát napsat. PP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.