ironpipi Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Já na sedačky a tapece používám Vanish a v pohodě...Čéče ty zadní světla bych tou fólií asi polepil celý, tahle se mi to zdá takový divný:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Ahoj, na ty zadní světla jsi použil folii nebo spray? Popřípadě jaký materiál? Jinak ty zadní světla se mě právě zdají lepší, když jsou zatmavené jen bílé proužky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Mi se to libi takto a auto si delam pro sebe Je to folie transparentni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Mě se ty světla takhle líběj taky, taky jsem je měl polepený transparentní folii ale pak mě ji nějakej jouda začal odlepovat na parkovišti a musel jsem je strhnout a pak už jsem je tam nedal mám je jen na předních světlech a blinkrech... sprey má nevýhodu v tom že časem zesvětlá takže ho musíš stříknout znova... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Deko:Super prace, taky jsem dneska cistil a umyval... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Ktera pak duse jeste veri ze cervenka bude zase dole na cupr kolech :-D ja neeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 ja taky ne ale verim ze bude original RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 hoj sháním přesně tu samou loketní opěrku co máš v autě, popřípadě vyměním za tu také originál RS kůže ale mírně dělší a kulatější ve předu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Deko jsi sikula s tou delici prepazkou ;) Ode me mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Pěkná práce Deko to jsi dělal sám :o? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Dekuji, castecne je to sit z golfa 5 Jinak loketka nevim z ceho je, prej audi..... ale nemam duvod menit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Kdyby nekdo chtel, zbyla mi jedna sada podlozek na zvednuti, vyska 2,5cm. Cena 1200 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Dekuji panu prezidentovi za tu jeho zkurvenou milost. At uz tahne z hradu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Tak to je pěkně v řiti, copak ti zmizlo? Sekat ruce, také mě to teď potkalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 No tvl, parchanti, garáž je bohužel v dnešní době základ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Kdyby cervenka nejezdila kazdy den, tak bych ji supl ale garaze jsou bohuzel daleko a dostupnost pul hodky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Tak to tě teda lituji,chce to dvoucestný alarm bez houkaní a pořádnou železnou tyč a umrdat mu palici . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 ty vole, to jsou hovada...jeslti dobře vidím tak ti i páčili zámek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 no ty krávo usekat ruce, zmlátit baseballkou a nechat ležet v příkopě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 (upraveno) hnus auto nevytahuji vubec octavky na ostravsku nejak mizi nebo si je jdou zkontrolovat v p... toto ! Upraveno Leden 12, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Tak tohohle se taky děsím jako čert kříže :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Deko to mě moc mrzí tohle Já jsem měl na starším autě taky tuhle zkušenost... Rozsekat na fašírku, zmetky. Proč toho tolik rozbili? Máš alespoň pojistku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 To jsou kreténi, rozbijou dvě okna a ještě zámek. Ale zase odolávala dost dlouho v tom vašem bubákově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Deko to se ti stalo ted?Mě už jí za tento rok 2x vykradli,posledně před vánocema a vzali uplně všechno kromě rádia a rezervy,+si odnesli ještě fofr klacek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Deko to mě moc mrzí tohle Já jsem měl na starším autě taky tuhle zkušenost... Rozsekat na fašírku, zmetky. Proč toho tolik rozbili? Máš alespoň pojistku? Třeba ho tam nemá někdo rád :( ,protože mi to připadá jako by to dělal někdo schválně :o . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 (upraveno) Tady v Praze se taky potulují ti propuštěný č....i a nic dobrýho jim z očí nekouká.Můžeme poděkovat tomu blbovi z hradu.Ještě,že už táhne pryč. Upraveno Leden 13, 2013 uživatelem MAIDEN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Je fakt, že Ostravou se teĎ žene nějak vlna kradeži. Vím už o 4 Octulích, co za poslední pul rok zmizly... a kde jsou ty, mimo okruh mých znamych... Já už si běžim zřídit pojistku, protože mám strach to nechat před barákem jen tak... A jak psal Deko, jezdím každý den a garáže mám sice blíže, jen par zastavek tramvaji, ale pořád je to zdržení :( Někdo tu zmiňoval dvoucestný alarm, co to je za srandu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 pri za pul roku :D Hanyzz ja vim o 3 octach co zmyzely behem tohoto tydne a 4 je DEKOVa jen rozbite okna a pred vanocema taky kamaradi rozbite okna kousek od tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 (upraveno) Asi tak muze byt osoba rada ze jsem to nestihl ..... protoze bych uz sedel v base a nepsal tu nic. Auto je v cajku, mam dorezane ruce od skla, bylo snad vsude a sedacky vysate az na po 4. A toto neni prace zlodeje, bud je to proste fetak nebo nekdo z okoli. Zlodej si otevre dvere u ridice kdyz vidi ze je tam zaslepka, nedela zbytecny hluk vybitim dvou oken, radeji si otevre dvere zevnitr zatahnutim. Upraveno Leden 13, 2013 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 pri za pul roku :D Hanyzz ja vim o 3 octach co zmyzely behem tohoto tydne a 4 je DEKOVa jen rozbite okna a pred vanocema taky kamaradi rozbite okna kousek od tebe No vidiš, o to je to horší :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.