Přejít na obsah

octavia by mysterx888

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Máš ji moc pěknou :) když tak koukám na tvoje kola a ostatních tak kolikrát si řikám že jsem měl vybírat dýl :D ale to bych je musel měnit každej rok :D mlhovky taky asi okopíruju když ted vidim jak to vypadá na barvě co mám já :)jen když koukám na fotku s baterkou...nebojíš se? :P ty klubka tam nevim no docela bych se bál zkratu/požáru ;)

Odkaz ke komentáři
Máš ji moc pěknou :D když tak koukám na tvoje kola a ostatních tak kolikrát si řikám že jsem měl vybírat dýl :lool: ale to bych je musel měnit každej rok ;) mlhovky taky asi okopíruju když ted vidim jak to vypadá na barvě co mám já :)jen když koukám na fotku s baterkou...nebojíš se? :smich: ty klubka tam nevim no docela bych se bál zkratu/požáru :D

uz som dal zpet original filter a na plus som uy dal gumu.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
no neviem ci su zakazane alebo nie ja to pouzivam len na tuning zraz a ked ma zastavia a opytaju sa na to tak poviem ze su to pridavne svetlo stroboskopy ktory pouzivam len na tuning party.

pokud mají homologaci tak je mít můžeš na autě...ale v provozu nesmíš použít pokud nemáš povolení. Nevím jak v SK ale u nás je to za 1000kč

Odkaz ke komentáři

když to má homologaci tak ti na to nemuže říct nikdo nic(STK,policie) že to maš namontované na autě.....jen to hold nesmíš mít zaple ;)

pokud tě s tím chytnou jak blikáš tak to je za 1000kč...což se dá přežít :smich:

vystražné světlo modré barvy můžou používat pouze vozy s právem přednosti v jízdě: ministerstvo vnitra, vězeňská službá, vojenská policie, městská policie, hasiči, záchranka, celní správa, prezident a někteří členové vlády a ještě pár dalších..... takže to nedostaneš ;)

ale co si budeme povídat....jezdí s tím spousta dalších lidí.....jen ze svého okolí jich znám dost. Ideální kombinace je přenosný za okno a nějaká ta houkačka...stejnou výbavu používá policie v civilních vozech. nebo predátor na clonu-toho mám já.....pokud někdo nechce uhnout když se táhne pomalu tak je to ideální

http://www.led-majaky-na-auta.cz/prenosne-led-majaky/

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...