LukášV Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Ahoj všem . Představuji zde náš druhý povoz v rodině. Jezdí s tím moje paní. Jinak je to 00 , 1.9 81kw , francouz se 190tkm , má to el okna , klimu , vzádu kotouče.. Až na stav zevnějšku je auto v bezva stavu. Je k tomu serviska ,asi 100faktur z autorizáků , kdy to bylo ještě na podzim ve Francii na prohlídce , než to jelo do čech. Nějaké malé plány s autem jsou , tak uvidíme jak rychle to poběží ,každopádně budu informovat a průběžně fotit Na autě je už vzadu bez ramínkovej stěrač a samolepa hello kitty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Ahoj, vítám ! Stejná barva laku a stejné vady jako já. Jde na té barvě vidět každý škrábanec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Na sluníčku barva hezká , na to jak je to starej odstín tak v ní je dost perleti , ale jak řikáš.. Každej škrábanec tam je nechutně vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Ahoj:) Tak vitej mezi nama At kombik slouzi jak ma a podrzi Jinak barva si myslim ze kdyz to nalestits tak to bude parada :D Jen se o to budes muset holt starat no Ale to uz k tomu patri :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Pod zářivkama se ta barva změní v fialovou. Skoro jak takový ten dvouodstínový lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Pěkná, hodně šťastných Km :D Jinak kde jsi sehnal tu Hello Kitty? Já po ní toužim docela dlouho ale nějak jsem se tomu nevěnoval, asi v hračkářství nebo někde tak co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 No pěkná by mohla někdy v budoucnu být .. :D Dělali mi jí v reklamce. Je to lepený každá barva zvlášt , né tisknutý .. a ted jak je zima tak prosvítá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 JJ kombíček,81kw,předface prostě super kára...... Přeji mnoho šťastných km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Zdarec, dobrá kára :D pár lechkejch oprav a bude nádherná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Děkuji všem kluci :-) Snad to bude povedené auto jak řikáte :-) Je to druhé auto v rodině. Já mam také oktu ,ale II combi :-) Jinak měl jsem dva páry světel.. jedny s mlhovkou, druhé bez mlhovky. U těch s mlhovkama byli popraskané obaly , takže jsem ze dvou udělal jedny :-) Je to taková předpříprava , na to co proběhne :-) Můžete namítnou , proč tam nedávám xenony ,ale raději auto budu mít technicky cajk , než mít světlýka. K světlům mi přišly nové blinkry , znaky (aby nebyli oloupané) a krytky šroubů do kol. Jinak za víkend na autě vyměněno/opraveno : rozvody , gufero u vačky (rosilo to olej) , vodní pumpa , tyčky stabilizatoru , přední ložiska v kolech , gumy v ramenech , pravý zadní brzdič a lanovody na ručku. Tak doufám , že se už bude jen lejt nafta :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Narves tam ty face svetla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Hmmm pán to překopává na face,teda soudě dle světel,hodně zdaru!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Zase nějaké věcičky :) Rámeček byl zbroušený až na holý plast - řeknu Vám práce pěkně na ...... , na to jsem nanesl základ na plasty , plnič , černej mat a bezbarvej matnej lak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Tu se nekdo rozsoupl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 No nerozšoupl , jen se to snažím zkulturnit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Pekna prace s tou maskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak zase přidívám pár fotek věcí , které jsem od koupi auta shromažďoval :) Když se dívám ostatním do tématu jak mají ty své okťule vyšperkovaný , tak kolikrát přemýšlím , zda sem vůbec ty fotky dávat :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Nahodou hezke vecicky jiste auto prokoukne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 No zrovna nad Tvou oktou neustále slintám , je to krasavice !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak vis jak uz si s ni hraju 3 tím rokem :) jinak koukam ze pruziny weitec, mam taky komplet pevny podvozek od weitecu, 35/35 a reknu ti ze uz jsem tak 60/60, celkem mi to na tech pruzinach pada dolu :)kdybych nemel velke kola, asi bych uz ryl cumakem v hline :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Ta doba co to upravuješ nerozhoduje :) Jde mi o to jak decentně a s citem to děláš :D Ten motor k tomu je jak třešinka na dortu -_- Fakt jo ? To mi ani neříkej , že to je taková srágora :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak vis jak ono to moje auto je taky strasne tezke takze to muze byt taky duvod ze to pruziny nedavaji jak maji.a diky za pochvalu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Dnes dorazilo pár blbostiček : kožená řadička , kožený převlek ručky , relé na trojblik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Biohazard Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 These parts make me smile! Good luck! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Thank's Your octa is too very nice ! Dnes jsem přivezl z lakovny : zadní nárazník , přední nárazník , masku chladiče, kapotu , oba přední blatníky , lištu na 5.dveře Takže to nejvíc obouchané a odřené se ztatilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Chvalim to, ze davas auti do perfektniho stavu ;) ;) :D PS: Za kolik jsi sehnal kozenou rucku??? Pripadne kde? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Ja mam Weitec ted 35/35 a jsem spokojeny, auto mi nepada. Na letosek ho posadim jeste niz, tak se budou pruziny menit. Znacka zustava, jen se zmeni dylka pruzin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Chvalim to, ze davas auti do perfektniho stavu :D PS: Za kolik jsi sehnal kozenou rucku??? Pripadne kde? Diky Díky , snažím se co je to možné. Nejdřív jsem to chtěl mít technicky OK a pak si hrát se vzhledem :D Ručku jsem sehnal tady - měl ručku na OI , OII a snad SII :o skoda.radicky@seznam.cz Za oboje jsem dával necelý 1tis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Finální fotky nic moc , protože už byla tma a stativ nebyl se mnou a nepočítal jsem s tím , že to dodělám až do takové podoby :-) .. Zřejmě nemusím komentovat , co se změnilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.