Přejít na obsah

Moje červena laska

Doporučené příspěvky

Tak sem taky davam tu moji srdeční zaležitost....

Jedna se o Škoda Octavia 1.6 55kW ( Nato že mam 19 let mi to stačí )

Rok.v 1998.. Barva Červenááá

...Dne 30.8 jsem si splnil mali dětsky sen a koupil jsem si Škoda octavie..

Upravi jsem zatím žadne nedělal ale na jaře se to změní...Mam v planu tonovani skel,,a nove Tuning narazniky a prahy....později snížení..

Tak a to je asi zatim vše

Upraveno uživatelem mischicka
Odtsraněny nadrozměrné fotky - varován jsi byl několikrát...
Odkaz ke komentáři
Tak sem taky davam tu moji srdeční zaležitost....

Jedna se o Škoda Octavia 1.6 55kW ( Nato že mam 19 let mi to stačí )

Rok.v 1998.. Barva Červenááá

...Dne 30.8 jsem si splnil mali dětsky sen a koupil jsem si Škoda octavie..

Upravi jsem zatím žadne nedělal ale na jaře se to změní...Mam v planu tonovani skel,,a nove Tuning narazniky a prahy....později snížení..

Tak a to je asi zatim vše

ja už sem si sni zažiil dost..a doufam že ještě zažiju..jako 55kw nic moc..ale stačí a tech 180 jsem sni už dal....a tak vše nej k zítřejším narozkam

Zdravicko sefe :palec: Tak te vitam jeste jako 18ti lety (zitra uz 19) ;) :) Ale i tak preju hodne stastnych km. a Ver tomu ze si rikas, ze je to jen 55kw, ale daji se slusne upravit :palec: a taky se s nema da zazit spousta zabavy :lool: tak at slouzi :lool:

ja už sem si sni zažiil dost..a doufam že ještě zažiju..jako 55kw nic moc..ale stačí a tech 180 jsem sni už dal....a tak vše nej k zítřejším narozkam

Vitej u nas. Auto super, urcite tady najdes hodne inspirace. :pest:

A na tohle se tesim. ;)

edit: Jenom v rychlosti, aby te za to zbytecne nehonili admini pozdeji. Bod c. 6

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=boardrules

nwm nějak co myslíš???

Zajímavé, kolik stála ?

Vrať ji a kup moji :)

dik ale jsu rad co mam...

Odkaz ke komentáři
Zdravicko sefe :palec: Tak te vitam jeste jako 18ti lety (zitra uz 19) :( ;) Ale i tak preju hodne stastnych km. a Ver tomu ze si rikas, ze je to jen 55kw, ale daji se slusne upravit :lool: a taky se s nema da zazit spousta zabavy :lool: tak at slouzi :)

Mimochodem jsem se dival na tvoji...jak jsi ji vykuchal vnitřek..!!! sem čuměl ja bych to už asik nevratil na zpět :-D

Cist umis, vid. :) Tak klikni na odkaz a preci si bod c. 6 :pest:

jj umim :-D

Vitej u nas. Auto super, urcite tady najdes hodne inspirace. ;)

A na tohle se tesim. :palec:

edit: Jenom v rychlosti, aby te za to zbytecne nehonili admini pozdeji. Bod c. 6

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=boardrules

a to je platné až od zítřka :-)

ještě nějake

Upraveno uživatelem mischicka
Odtsraněny nadrozměrné fotky - varován jsi byl několikrát...
Odkaz ke komentáři

Vitej mezi nami :D

Muj nazor shodny s Houmikovym, ac ho nevyjadril na plnou hubu; tedy: na tuningove narazniky a prahy se vykasli, jen to zprasis, Octe nic takoveho proste neslusi :lool:

ale vsude se tu mele dokola heslo: 100 lidi, 100 chuti :smich:

Preju bezproblemovy provoz a hodne sil a financi do uprav a zkraslovani auta :lool:

Odkaz ke komentáři
Vitej mezi nami :D

Muj nazor shodny s Houmikovym, ac ho nevyjadril na plnou hubu; tedy: na tuningove narazniky a prahy se vykasli, jen to zprasis, Octe nic takoveho proste neslusi :lool:

ale vsude se tu mele dokola heslo: 100 lidi, 100 chuti :smich:

Preju bezproblemovy provoz a hodne sil a financi do uprav a zkraslovani auta :D

Souhlasím stebou..!! Nervy na to nějaký tuningový nárazníky a prahy. Radši kup pěkný kola a hoď to na zem..:lool:

Odkaz ke komentáři
Vitej mezi nami :smich:

Muj nazor shodny s Houmikovym, ac ho nevyjadril na plnou hubu; tedy: na tuningove narazniky a prahy se vykasli, jen to zprasis, Octe nic takoveho proste neslusi :smich:

ale vsude se tu mele dokola heslo: 100 lidi, 100 chuti :D

Preju bezproblemovy provoz a hodne sil a financi do uprav a zkraslovani auta :o

mam vybrane naranziky ktere maji atest pro celou EU..takže v poho....njn jsu mladej a v tuningu se mi to líbí

kovicek: Ja tam vidim, ze to plati pro prilohy vlozeny po 1.2.2011. Dnes je 1.3.2011. :smich:

no sem se o měsíc sekl

Souhlasím stebou..!! Nervy na to nějaký tuningový nárazníky a prahy. Radši kup pěkný kola a hoď to na zem..:o

pokud se to uděla pěkně sluší ji to...a ja si hodlam dat zaležet

Odkaz ke komentáři

Vítám tě mezi náma, octa vypadá hodně zachovale :smich: , jinak přeju hodně štěstí s úpravama a na ostatní se vykašli, je to tvoje auto, tak si tam dej co se tobě líbí, sice taky nejsem zastáncem tuning prahů a nárazníků, ale pokud se ti to líbí, tak není co řešit :)

Odkaz ke komentáři

Jenom s tema diodkama ve svetlech, je to hezke, ale zkus si radsi koupit bile (PCR proti tomu nic nema, proti tem modrym trosku mudruji) a zarovky OSRAM COOL BLUE (pokud chces muzu Ti jedny poslat, mam doma novou sadu), bude to mit lepsi efekt :) A co se tyce uprav, jen upravuj upravuj, at je na co se koukat :smich:

Odkaz ke komentáři
Jenom s tema diodkama ve svetlech, je to hezke, ale zkus si radsi koupit bile (PCR proti tomu nic nema, proti tem modrym trosku mudruji) a zarovky OSRAM COOL BLUE (pokud chces muzu Ti jedny poslat, mam doma novou sadu), bude to mit lepsi efekt :huh: A co se tyce uprav, jen upravuj upravuj, at je na co se koukat :blink:

a za kolik by jsi mi je nechals??

Odkaz ke komentáři

Zdar pane kolego:

Vítám tě v OC a rád tu vidím další předface ksichtík :blink::huh: Už je nás tady málo s předface.......... ale vypadá pěkně ta tvoje červená láska :) ;) Já bych na to necpal nějaké maxi nárazníky to auto je pěkné samo o sobě! Dej tomu nějaká kolečka čirá světla z L&K a bude to gůůůt.

Přeji ti mnoho spokojených km bez nehod a ať ti okta slouží jak má!!

Odkaz ke komentáři
Zdar pane kolego:

Vítám tě v OC a rád tu vidím další předface ksichtík :huh: :) Už je nás tady málo s předface.......... ale vypadá pěkně ta tvoje červená láska ;) :) Já bych na to necpal nějaké maxi nárazníky to auto je pěkné samo o sobě! Dej tomu nějaká kolečka čirá světla z L&K a bude to gůůůt.

Přeji ti mnoho spokojených km bez nehod a ať ti okta slouží jak má!!

Jo diky..Ale zklamu tě na jaře bude face ksichtík :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...