Guest pasat Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 A to je ta naše Octavia : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Vitaj :) .Ty si dorábal osvetlenie ofukov,však?Ja sa na to chystám,ked bude teplejšie .Inak octa je pekná,chcelo by to viac foto a info.Rozpíš sa.Ak dobre vidím,máš volant z face? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Foto sem tlačím, ale nějak to blbě funguje... Ano - mám osvětlené ofuky, FC MF volant, Bolero, přední a zadní čidla, stropní světla s diodama ze Superba I. atd. Díky za pomoc patří klubákovy : Ferda25 ! Další foto : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 A další : No to je radost ! (sem nahrávat fotky...) :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Pěkná ať slouží :-) co pak to je za motor?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Motor je klasa : 1,9 TDI 77 kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 jo ten mam taky super motor... a řadička paráda tu mam taky a jsem spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Pedály a další vychytávky : a I ŽVÝKAČKA (stoletá, zasezená, černá = už jsme ji koupili i s autem) a už tam není... Povedla se mně vyčistit - totálně pěkně dočista !!! Uf :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 A naši plecháči po včerejším mytí : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Hezky sis ji dovybavil. FL volant dodal interiéru šmrnc a navi taky pomohla. Kola Trifid 17" jsem taky zvažoval, hned po 18" Neptunech, nakonec zvítězily Neptuny, ale jinak bych bral Trifidy, jsou moc hezké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Díky. Navi jsem tam nechtěl - kvůli parkování a zlodějům. Stačí Bolero a navi máme v mobilech... Kola auto hodně vylepšila, ale osobně mně zklamalo, jak ztuhl podvozek. 17" jsou maximum. V Passatu je to ale v pohodě - tam jsou aktivní tlumiče a když dáš režim Comfort = hmmm ... Dále jsem tam nechal namontit HF Premium - pecka komfort ovládání! To samé HF budeme nechávat montovat do Passata. Jsem moc spokojený uživatel Premium sady :-) Teď mně čekají letní pneu a volba padla na Pirelli Cinturato P7 225/45 R17. Dle testů solidní poměr výkon/cena, výdrž, hlučnost... Má te je někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 ppěkná oktávka a vkusný úpravy kola jí moc slušej stejně tak bolero :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Díky - mám rád úpravy pomocí originál příslušenství z VW group :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Dále jsem tam nechal namontit HF Premium - pecka komfort ovládání! To samé HF budeme nechávat montovat do Passata. Jsem moc spokojený uživatel Premium sady :-) Nechal namontit? Od koho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Ferda25 ze Strakonic = precizní a moc šikovnej !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Díky - mám rád úpravy pomocí originál příslušenství z VW group :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Pěkná, ten volant sem taky zvažoval ale zatím jsou důležitější věci. Ať slouží Dále jsem tam nechal namontit HF Premium - pecka komfort ovládání! Ty budeš mít asi komplet cenu HF Premium? Mě by zajímala cena jen ŘJ Premium (pro porovnání)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Sorry, ale už je to skoro 2 roky co jsme to realizovali... Nepamatuji si cenovky :-( I když vlastně LED-ky nejsou by VW :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 To CC je nádherné auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 A malé vylepšení osvětlení nástupního prostoru ve zpětných zrcátkách pomocí LED s 3-čipovými SMD : http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10067 Díky. Navi jsem tam nechtěl - kvůli parkování a zlodějům. Stačí Bolero a navi máme v mobilech... Kola auto hodně vylepšila, ale osobně mně zklamalo, jak ztuhl podvozek. 17" jsou maximum. V Passatu je to ale v pohodě - tam jsou aktivní tlumiče a když dáš režim Comfort = hmmm ... Dále jsem tam nechal namontit HF Premium - pecka komfort ovládání! To samé HF budeme nechávat montovat do Passata. Jsem moc spokojený uživatel Premium sady :-) Teď mně čekají letní pneu a volba padla na Pirelli Cinturato P7 225/45 R17. Dle testů solidní poměr výkon/cena, výdrž, hlučnost... Má te je někdo? Pirelli Cinturato P7 225/45 R17 jsou od dubna na autě. A poznatky : opravdu tiché a spolehlivé pneu! Mohu jen doporučit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Tak jsem včera nevydržel to jarní počasí a vyběhl jsem s kýblem :-) A vlastně : před měsícem nám praskla přední levá pružina! Tak výměna obou + axiální ložiska + spojky stabilizátoru + silentbloky na předku a když už to měl servisák, tak nový olej a komplet filtry. Docela investice, ale ta holka si to zaslouží vzhledem k tomu, jak dlouho bez problémů slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Krasny auta!!Taky mam octavu ale bohuzel bez passata CC :D jinac co tam delas na jedne fotce mas v mrazech otevrene dvere za ridicem a kbelik s vodou :D ty jsi uplnej blazen uz,nekteri to lesti to je pravda ale ty aj v zime Fakt pekna tak at dela radost i motor je super!!Krasne ji dovybavujes! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Děkujeme za pochvalu! To bylo hned když jsme ji koupili, tak jsme ji museli trochu "odhnojit", aby věděla, že se u nás bude mít jako v bavlnce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Tak to je parada,dostala se do dobrych rukou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Myslím že má péči skoro jako miminko :-) Když má hlad, tak řve a jdu jí nakrmit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Jo jo je to dělíčko.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 dobrý káry :) stim leštěnim nezahálej a stav se u mě taky jedna čeká venku na umytí a vyleštění :D zatim poznala jen vapku aby šla sůl dolu po zimě B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Pekné autíčko,vlastne autíčka a ešte lepšia starostlivosť,len tak ďalej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Díky kolegové díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 krasna nevím čemu se všichni diví že lestis já taky pokud nejsou extrémní mrazy :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.