Gerrik Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Chlapi, začal mi blbnout zadní ostřik skla. Mám krátkou fóbii. Donedávna, když jsem ostříkl, tak proud šel rovně zespoda nahoru. Ted to lítá se stěračem, a je to uplně na hovno. Zkoušel jsem to rozdělat, ale nevidím tam problém, dá se spravit nebo výměna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 A neměnil jsi stěrač za stěrač z OII nebo FII? Tam to tak ostřikuje, že to stříká za stěrač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 problém bude s tryskou ostřikovače - je uvolněná.. budeš muset koupit novou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 A nebo dát stěrač z OII nebo FII A tam to nebude chyba, ale vlastnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 jj, je v pr... Budu tam dávat novej, ale stejnej, jsem totíž na ten rovný střik zvyklý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Nevím jestli ti pomuže jen tryska....je možný že se ti ukroutila ta trubička,která je v řídelce stěrače a na vrchu je do ní tryska..Pokud si dobře pamatuju neprodává se jako ND pouze ta tryska nebo celej motorek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
balijp Odesláno Prosinec 24, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 jj..pokial slabo strieka tak to moze byt - co sa aj mne stalo na jednej fabci ze mala tu mosadznu trubku zlomenu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robsty Odesláno Březen 9, 2024 Sdílet Odesláno Březen 9, 2024 Tryska nebo hadička... Já to vyřešil záslepkou 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.