Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

me bylo jasny ze nekdo rekne, ty kjaaaavo von si tady koupi jedno auto a pak hend z prispevku druhy :smich:

diky za gratulace, snad to dobre pujde a bude to v pohode. uz mi aspon nikdo nebude nadavat ze delam v tom znaku zvlastnim, i kdyz vyrobky meho budouciho zamestnavatele vypadajidosti podobnejako damske eroticke pomucky :D

Odkaz ke komentáři

chlapci chlapci :(

zpet k memu vozu :

- predni projektory na miste

- zadni facelift lampy na miste

- haldex zkontrolovan a Rolbar mi dal facku co jsem si to koupil, ale vymenil v nem filtr a je to dobry :o

po vymene a zajeti brzd to krasne brzdi, zatim spokojenost s brembo max i zimmermann vzadu :(

o vikendu mi priveze badys nejaky dalsi drobnosti a olaf taky, a pak jeste bude AUX zdirka dodelana ;)

na scouta zbrojim, ale jediny bocni prahy a kryty blatniku jsou za 6500 bez lakovani :D

olaf me denne prudi ze nejsou fotky takze vam nejaky udelam asi aspon mobilem po obede :D

Odkaz ke komentáři

n projektory mam ale rolba mi rek ze ridicuv je UK spoecifikace a sviti do nebe a musel tam dat clonku a ten kluk ze SH ho chce poslat zpatky ze ho vymeni ale ja prece nebudu jezdit bez svetla :P

koupil jsem je na SH za 4500 myslim

na obed nechodim v aute spim aby mi to nikdo nevzal :palec:

Odkaz ke komentáři
n projektory mam ale rolba mi rek ze ridicuv je UK spoecifikace a sviti do nebe a musel tam dat clonku a ten kluk ze SH ho chce poslat zpatky ze ho vymeni ale ja prece nebudu jezdit bez svetla :palec:

Starý jsi už prodal? Já bych to měnil, předpokládám, že clonku nastavil, aby jsi neoslňoval protisměr, ale značky ti to stejně osvětlovat nebude.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...