vittorio Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 no od Prazaka za 6500 je porad lepsi cena teda napisu mu ze za 5ku to beru hned ;) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 jasny no a ze mas jiny nabidky.. ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Takové porušování pravidel Aukra Ale opravdu někdy nevím, kde ty lidi ty ceny berou - modely, servisní knížky a další věci, co se dají lehce a běžně koupit a cenovky šílené. A přesto se občas někdo chytí. Nechápu. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 este sem tam nasel kola na scouta za 5000 zatim :) tak ty budu taky sledovat :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Takové porušování pravidel Aukra :) Ale opravdu někdy nevím, kde ty lidi ty ceny berou - modely, servisní knížky a další věci, co se dají lehce a běžně koupit a cenovky šílené. A přesto se občas někdo chytí. Nechápu. tak ja co necetl pravidla ani tady me aukracky vubec nezajimaj.. :) joo da se toho tam sehnat opravdu dost :) este sem tam nasel kola na scouta za 5000 zatim :) tak ty budu taky sledovat :) tak to je hodne pekna cena pokud jsou v ok stavu... :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Já je taky nečetl, ale slyšel jsem o nich :) Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 kdyz se ti bude chtit tak jedna fotka by se sikla :) Tady to máš Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Kde seženu tu samolepku co máš nad světlem ? Chtěl bych jen nějakou decentní. Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Tak to bych jednu prosil pane prezidente :) Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 woe...el presidento, je ten, v jehož vlákně se právě nacházíš... :) Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 myslím že tě pochopil když to píše do prezidentova vlákna ... teda doufám že jo :) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 woe...el presidento, je ten, v jehož vlákně se právě nacházíš... Vím kdo je tady el presidento :) Proto jsem to napsal do jeho vlákna. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Jestli jsi to spíš neměl napsat do OctaviaClub Novinky sekce Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 sem to myslel spíš tak, že mu měl napsat SZ, co chce, v jakém množsví a barvě, aby nejvyššímu nezasíral vlákno Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 predpokladam, ze to mas v merku ale preci... http://aukro.cz/4x-letni-alu-kola-5x112-or...1567008615.html Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Takové porušování pravidel Aukra Ale opravdu někdy nevím, kde ty lidi ty ceny berou - modely, servisní knížky a další věci, co se dají lehce a běžně koupit a cenovky šílené. A přesto se občas někdo chytí. Nechápu. To neni porusovani, samozrejme jak Vitta znam, v zivote by si nedovolil po nem chtit, aby mu to prodal bez asistence aukra :) :D To je jasny, ze provize z prodeje se jim dat musi, tzn. ze by musel navrhnout "udelej mi cenu kup ted" 4999,- a ja to beru, zaplatis 200 provizi (placam) a je to... A nebo udelej mi cenu 999,- a postovne 4000,- a provize je razem mensi a muze dat jeste slevu z 999,- :D :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 hergot nejni zase tak blbej napad... je videt kdo tam prodava hodne Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 lasse - posli mi email, tady si na to nevzpomenu, je to uriznuty kus ty klasicky samolepky samozrejme, zapomnel holy dodat ostatni - kola mam v merku to jsou presne vony, no a tomu frajovi s plastama napisu a uvidime :) ale taky se da rict ze mu to ukradli a zrusit aukci, to uz sem taky delal :) Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Kdyz rusis bezici aukci, nemusis udavat duvod... Ale ty spise myslis "po koupi" se dve strany dohodnou, ze vy*cijou s Auk*em a jeden napise, ze predmet nedodal, jelikoz byl pred prodejem, ci tesne po prodeji ponicen ci ukraden a Auk*o kontaktuje protistranu, ta to potvrdi a predaji si to bez asistence vyzirek :) No jo, levarny, to by vam slo! Standartne ty provize jeste jdou, ale napr. ja jim davam z kazde prodane veci 8% takze myslim ze ne uplne zanedbatelny money! O.v.i. - ja moc neprodavam... :) http://aukro.cz/show_user.php?search=davond Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Není proti pravidlům i to rušení aukce v jejím průběhu? Zvlášť když má někdo přihozeno? Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 a kdyz ti neco doopravdy lohnou? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 dan - ja to vychcavani nikdy neudelal ale mel jsem kup ted a abych neplatil provizi tak jsme se dohodli bokem a ja to stahnul Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 mys - stahovani, pokud neni prihoz dle meho proti pravidlum neni, pokud prihoz je, urcite se to nesmi, to je napadnutelne. Vem si priklad, ze mam shop na aukru a jeste jeden, jinde. Na jinem prodam nejake veci, na aukru je potrebuji dat pryc, abych neporusoval pravidla tim, ze nabizim neco, co fyzicky nevlastnim. Tudiz co udelam? Stahnu vystavenou vec do riti... ;) Jelikoz je to ale Aukroshop, tak zadavam jen KUP TED a nehraju na prihozy... vitto - tohle neni vychcavani, to vis ze ne :) :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Já Ti rozumím, ale víš jak, spousta lidí to spíš jen zneužívá, z různých důvodů a to pak vede ke zbytečným problémům. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 tak abychom se vratili k memu vozu ;) vcera prisly kola malicko to leze ale myslim ze az to bude scout tak to bude gut- Jen mi nejak neprisly 2 vymezovaci krouzky a pulka sroubu takze zadni kola delam dneska ledky v lampickach a kufru vymeneny dneska taky, jen me stve ze v ty predni lampicce ty dve bocni sviti jinym odstinem, na fotce z BlackBerry je asi videt prd Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 kazdej mame asi jinou predtsvu o malicko ;) jinak by to ve finale s tema plastama mohlo vypadat dobre.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 dobře to vylejzá ;) to jsou 17" nebo 18"? chtělo by to shodit, je to vysoký Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Tak trochec to leze no.. ;) Ty voe hosi,je to ultrascout,jakypak shazovani..? :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky