Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

ts dostal dve kila n trasu Boleslav - LIberec - Melnik :smich:

bratre a co bys za to chtel, praci sme ti sehnali, brigadu na OC budes mit od zari, co vic bys jako chtel? :)

a la scout nevim jestli stihnu do zari, do srazu jsou to jen 2 vyplaty :) hlavne nejdriv bude auto na reklamaci a pak se uvidi, jak dlouho jim to bude trvat a jestli nahodou nebudu muset neco trebas platit este

kazdopadne plastovy exterierovy komponenty jsou vsechny doma, ten zadni naraznicek je libovej jak je uplne novej vcetne facelift cidel, kdyz vidim co se prodava na aukru za vomlaceny holoty tak bych umrel. casem az udelam treba facelift predek, tak dokoupim novej i predni asi, ale uvidime :smich:

Odkaz ke komentáři

ja tam spoleham na kamarada ze mi pomuze tyhle nesvary odhodit, aby po me nekdo nechtel prachy pokud mozno, nevim jak by jak rikas vymena oleje o 100km pozdeji mela vliv na reznouci zadni dvere, beztak mam posledni prohlidku z auto jarov, pred 7 mesici a tam frajeri vesele napsali ze karoserie OK...tak to bych jim nakopal prdel doslova...

FL predek - vyhled do pristi sezony, letos urcite ne, budu rad kdyz stihnu udelat scouta, pokud by se mi to nepodarilo do zari tak to odlozim az na jaro abych to pres zimu nevomlatil

Odkaz ke komentáři

Ano-zde je přesně vidět, na co že jsou pravidelné servisní prohlídky v autor. serv.!!!

Doufejme, že nám aspoň mění olej... :smich:

Na neshody podobného rázu má kolega rčení: "Kopnu Tě tak do prdele, že mi posereš celou nohu a ani mi to tentokrát nebude vadit"

P.S.: Pardon za vulgární výrazy, ale jinak (než hezky-česky) to napsat nejde :smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...