chjetjov Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 střecha mat jo fuj matný věci :) jinak tohle by se ti mohlo líbit http://auto.bazos.cz/inzerat/8832682/SKODA...NY-INTERIER.php http://auto.bazos.cz/inzerat/8502101/Octav...eci-opierka.php Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 TOž vitaj Vitto. Dobrej motor i pohon :) Sice pobóchaná, ale pěkná! Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 dikes bratros, jen nejak nevim kde na to vzit to bys mi musel pucit, ty na slovensku jsou super i s tapecama, ale zase kdo je doveze zejo, sice tam jedu ve stredu, ale nevim kam to narvu v tom aute Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 no hurá že prezident nezakrněl u OI :palec: Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Gratulace Vitto! Hodne stastnejch a spokojenejch kilaku! Seda stone dle myho OII slusi a na scoutu se mi libi jako jedna z mala barev.. :) Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 ........přeběhlíku.....zrádče...... :) :D :D ..ted vážně!! Gratuluji k novému kočáru, přeji mnoho šťastných km a elánu do oprav a úprav!! ps: Přivez ji ukázat zítra v 17 na Chodov (viz.regiony-praha) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 chlapci nevim kde pracujete ale ja v 17.00 jsem jeste tezce v praci :) jinak zacal jsem delat vycet a to zase bude penez, to nevim jak to stihnu do rozkose :D docela me tesi ze tady snad budu jedinej scout, v OC urcite, na foru je vorel este ale nikoho jinyho sem snad jeste nevidel :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 jo a ve stredu muzes prijet ukazat do Brna Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 (upraveno) Prezidenti nepracují,nelži :) Upraveno Březen 7, 2011 uživatelem Živočich7007 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 docela me tesi ze tady snad budu jedinej scout, v OC urcite, na foru je vorel este ale nikoho jinyho sem snad jeste nevidel :) jeste bburago, ale ten tu dlouho nebyl cece. Mozna dokonce je ted jako neplatic takze kdyz ho maznes budes opravdu jediny. Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 taky gratulace a at je to zase fesanda a poradne slouzi :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 diky vsem :) Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Scoutík bude určitě hezký a moc jich není nejen tady, po opravení ťukanců to bude zase krasavice. Ale asi to bude docela radikální změna oproti snížené OI, každé má má něco, mě by se taky občas hodilo auto do terénu. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 vitto co ty prahy opravit takovym tim vytahovanim ? viz karosar.cz Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Bratře na ty sedačky zatím kašli to jen abych tě navnadil tak jsem to hodil... neustále se takovýhle sety i s tapecama objevujou :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 no jo ale hezky sedacky se mi libej a uziju je vic nez par plastu ktery muzu postupne dokupovat vis jak :) preci jen ty co tam mam jsou uz trochu jety po tech 180t no uvidime co s tim a co bude, uz jednam s badysem :D Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Také gratuluji k novému vozu Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 taky se připojuji ke gratulacim, mnoho sťastných km a ať ti slouží... Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Vitto gratulace k novému stroji!!! Ať to chodí jak hodinky a pevné nervy s přestavbou!!!! ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 No docela mě mrzí, že nebudu na besídce, když přijedeš tou zatím sociální Oktou Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 jooo na sedacky v polokuzi sem taky koukal... ale chtelo by to s vyhrevem i vzadu.. ...a ver, ze pokud to budes alespon minimalne ladit tak penez to papne dost ;) Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Vitto Grtuluji At slouží dle představ.......třeba jednou bude vypadat jako tato co jsem předělával a dodělával dodělávek tam bylo více než dost také stounka 1.9 77KW 4x4 předělaná na komplet SCOUT do detailu :-)))) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 sakra nebudu jedinej socialni okta : vyhrev, digiclima, tempomat, maxik, 6 cd/mp3, esp ;) no hruza hele ;) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 hele jako zase tohle nejni social... to nemas blbou start. pozici na ladeni Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Ale neboj myslím že jedinečná bude ono kolik jezdí Scoutů v této barvě a vůbec scoutů :-)))))sice nějaké ano ale tuctové tedy nejsou.....Stounka je celkem pěkná barva s doplky :-)))))) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Presne Viktore,jak pise Ovi..Myslim,ze zas takovej social to neni.. Climatron, maxik a eletrika je myslim prijemna vec..Ted uz doladis jen "drobnosti".. ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Za tú cenu má slušnú výbavu... ale je aj čo dorábať... ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 2MartinRS: krasna prace Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Až přijede na besídku, tak ani ESP ani měnič na 6 CD zvenku vidět nebudou, bude to vypadat jako běžná okta, kterých jezdí desetitisíce, proto jsem psal sociální, jinak to samozřejmě není žádný classic. Ale až to bude a la Scout, tak to bude jiná. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 no ja sam si nemyslim ze je to social ja jsem jen na to reagoval ja myslim ze za ty prachy sem nasel solidni vybavu, chybeji mi trosku ty xenony ale to se dodela zvenku je tuctova, proto na ni dneska dam poklice z OI Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky