J.S. Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Kdybychom nechtěli, aby nám do toho někdo kecal, tak to sem nepíšem ;) . Červenou jsem neměl, použil jsem žlutou, ale asi fakt moc nefunguje vzhledem k mému výsledku, zatím jezdím s koulí a nadějí, že to kovář zvládne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Tak na me O 1 jsem se pro precteni tohoto topicu odvazil sundat kouly z auta. Koule byla ohnuta od nejakeho narazu az k narazniku a klic jsem nemel. Sundal jsem segrovku. Mlatil do toho zamku z vrchu. Moc prostoru tam nebylo.... Tycku s zamkem jsem dostal ven a poton jsem pomalinku otocil tim cepem. Nastesti to slo. Po sundani jsem s usmevem zjistil, ze byl nekdo chytry a namazal to vaselinou, proto to slo relativne pekne sundat... Mam to ted rozebrane, vycistene a po oprave narazniku to tam dam na zpet. Nevite, kde se da sehnat jenom ten zamecek. Nechce se mi kupovat cela tycka za 500 kc... Dik za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 samotna vlozka by mohla jit sehnat primo u vyrobce taznyho: http://www.profsvar.cz/cz/ zkus tam zavolat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Dneska jsem tam volal a 300 kc plus 60 dobirka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 A to se vyplatí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Dneska jsem tam volal a 300 kc plus 60 dobirka... to uz se ti vyplati koupit komplet zamecek s tou tyckou, podle me :) cena 413,- v autorizaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Nixcorp Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Ahoj, jám mám problém ještě s předchozí fází...mam octavii I, klasická sundavací verze (zespoda). Když jsem chtěl kouli nasadit, narazil jsem na problém, že je tam zaražená plastová zátka (asi aby do tý díry nešel bordel, když tam koule neni)...no a já tu zátku nemůžu dostat ven. rukou to nešlo, tak jsem ležel pod autem, zkoušel kleštěma, páčit šroubovákem a nic. Nevíte někdo, za co tam ta zátka drží, nebo nejlíp jak jí vyndat? Stalo se to už někomu, nebo jsem první trouba co to neumí?... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 A nebuda tá diera s tou plastovou zátkou durch ? Inak doprostred plastovej zátky vraz šroubovák a vykývaj. Zátku by niekde mohli mať a bez toho sa začas dá jazdiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.