Přejít na obsah

Zatuhlé odnímatelné tažné zařízení

Doporučené příspěvky

Tak na me O 1 jsem se pro precteni tohoto topicu odvazil sundat kouly z auta. Koule byla ohnuta od nejakeho narazu az k narazniku a klic jsem nemel. Sundal jsem segrovku. Mlatil do toho zamku z vrchu. Moc prostoru tam nebylo.... Tycku s zamkem jsem dostal ven a poton jsem pomalinku otocil tim cepem. Nastesti to slo. Po sundani jsem s usmevem zjistil, ze byl nekdo chytry a namazal to vaselinou, proto to slo relativne pekne sundat... Mam to ted rozebrane, vycistene a po oprave narazniku to tam dam na zpet. Nevite, kde se da sehnat jenom ten zamecek. Nechce se mi kupovat cela tycka za 500 kc... Dik za info.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahoj, jám mám problém ještě s předchozí fází...mam octavii I, klasická sundavací verze (zespoda). Když jsem chtěl kouli nasadit, narazil jsem na problém, že je tam zaražená plastová zátka (asi aby do tý díry nešel bordel, když tam koule neni)...no a já tu zátku nemůžu dostat ven. rukou to nešlo, tak jsem ležel pod autem, zkoušel kleštěma, páčit šroubovákem a nic. Nevíte někdo, za co tam ta zátka drží, nebo nejlíp jak jí vyndat? Stalo se to už někomu, nebo jsem první trouba co to neumí?...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...