vittorio Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Nevite nekdo jestli se jeste lakuji z vyroby auta v sede stone metalize? Neprejmovala se nejak? Potrebuji kod barvy sehnat a 9151 to neni a zjistit jestli se nejaky model co se ted vyrabi lakuje do tohoto odstinu :D Dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 mrkni do skoda konfiguratoru jestli presne tenhle nazev je aspon ve zvlastnim lakovani, jinak kod barvy mas na stitku u rezervy nebo v servisni knizce. Pokud shanis nekoho kdo ti to lakne primo do tveho dostinu, muj lakyrka pracuje ve skodovce a lakuje veci primo v praci. Prijedes podiva se na cislo barvy jeste vezme vzornik dostinu prilozi k autu a pak uz to jen lita. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 ja prave nemam auto u sebe ale vzpominam si na kod F7F7 ale ten pry uz neni :D v konfiguratoru sem ji zatim nenasel, kouknu na to specialni lakovani jeste lakyru bych snad sehnal, ale kdyz najdu ze se ta barva dava jeste na auta tak mi narazniky sezenou primo v barve vis edit: tak nevim, nenasel jsem ji ani ve specialnim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 hele podle toho co rika google v to mas bordel pac 9151 = F7F7 = seda stone metaliza, takze si ale pletes nazev barvy a nebo si ji nekdo spletl kdyz ji psal do kupni smlouvy, nebo jsi to opsal z VTP ? Zkus to rozklicovat zde http://www.skoda-auto.com/cze/service/acce...0000069&p=4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 dyt pisu 9151, F7F7 seda stone ale rikam ti ze skodovka ji uz nedela :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 srry ale tvuj prvni prispevek jsem si vylozil takze nevis kod barvy pro sedou stone metalizu a ze sis myslel ze to je 9151 ale ta to neni . Promin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 nene asi sem to blbe napsal, google mi nasel 9151 a ze stitku si matne pamatuju F7F7 coz si mi potvrdil tim odkazem :D tak se snazim najit jestli se na nejaky auto jeste dava... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 edit: tak ani posledni sance a to barvy OII Tour neni uz F7F7 takze je to v perdeli a musim lakovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 a tos chtel ty prahy nebo to zadni vyko ? pac OII tour se stejne nedela jako scout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Šedá stone sa prestala lakovať pred pár rokmi, a nie je ani medzi fleetovými farbami. Takže bohužiaľ, musíš lakovať, nový diel v požadovanej farbe nezoženieš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 olaf - muzu mit naraznik scout v barve jakykoliv uplne novej ale barva musi byt v aktualni palete skody - neni takze mam smolika :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 olaf - muzu mit naraznik scout v barve jakykoliv uplne novej ale barva musi byt v aktualni palete skody - neni takze mam smolika aaa budes mit scouta jo??? a stihnes to do toho srazu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 (upraveno) ty Vitto a tak ma napada co tak si dat tu farbu namiesat podla cisla ??? u nas to robi jeden manik a dost dobre ja som tak isto nezohnal na islanda korekcnu tuzku tak mi ju urobil a skoro som odpadol na chlp rovnaka kolko by si jej potreboval ?? edit: blbo som cital este spim Upraveno Březen 21, 2011 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Není to sranda míchat jen podle čísla. Ne každý to umí. P.S.: Je tady diskuze ohledně kódů barev tak sem dávám převodník: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.