Přejít na obsah

Vyteklé tlumiče

Guest haveljan

Doporučené příspěvky

Mám najeto cca 100 000 km na RS TDI .... dnes jsem zjistil, že oba přední tlumiče jsou vyteklý.... máte někdo podobnou zkušenost??? PS pořád na přední nápravě respektive z řízení cítím nepřesnost, neustále řeším silentbloky, napadá mě řízení, ale vše i čepy je asi ok...... krom silentbloků v rameni na přední nápravě tam je ted febi od Auto kelly, tak bych rád dal ty z Audi A2 o kterých už tu párkrát řeč byla.... a dnes k tomu ty tlumiče.....

Dnes jsem obul 18 letní (zima na 16) a je to lepší ale chvílema pocit, že to auto úplně neřídím :-(

Předem díky.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 10 let později...

Dobrý den, můj dotaz.. Dnes u mechose zjištěny přední tlumič že je vytekle. Na jízdě nic nepoznám, všechno se chová úplně v pohodě. Otázka, můžu tak jezdit ještě nějakou dobu!? Když na jízdě nic nejde poznat? Byl jsem ptezouvat, jinak bych tak jezdil dal a ani bych na to nepřišel. Díky za odpověď 

Odkaz ke komentáři

Prodlouží se ti brzdná dráha, která se ti může vymstít, bude docházet ke sjíždění pneu, kterou jistě brzo poznáš, celková přilnavost je velice špatná a má špatný vliv na celkové jízdní vlastnosti obzvlášť na nerovnostech ve vyšších rychlostech.

Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...