Petan.VUT Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Zdravím, někde sem tu na netu viděl, jak měl někdo udělané svícení zadních obrysovek aji v brzdových světlech jako že dvojtě. Nemá někdo nějaké zkušenosti, jak to dělal nebo fotky. Chcu se do toho asi pustit, tak rád uvítám nějaké rady. Jelikož sou různé typy žárovek a mají jinak ty pojistky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Ahoj dělal jsem to v jiným autě,na dvouvláknonou járovku jsem naletoval dráty a pak ji násilím natlačil do patice.Jeden drát napojil na obrysovku stávající a druhej(ten víc svítící) na brzdovku. A JE TO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Jo taky sem si říkal, na dvojvláknovku naletovat drát a je to.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Tak už nemudruj a proveď :) Jen je to pakárna,odspodu se to chladí a blbě se to letuje. Já na to půjdu v brzké době. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Až bude čas, tak se na to vrhnu v brzké době....myslíte, že to na technické projde?? Sice bude všechno ok. ,ale ofiko má oktávka obrysovky dole.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Myslíme že se to dá před technickou vrátit do původního,pokud se budou zajímat,ale na Oplu mi to prošlo,i s blikací 3. brzdou. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Tak hotovo,v 11h jsem si jel pro 2 járovky a je půl jedný a vše komplet.A to jsem ještě měl oběd. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tak to seš dobrej, já se na to chystám snad ted v pátek....náhodou fotky nemáš, ja svítí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Je sobota. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Zdravím, tak hotovo, v pátek ráno sem to dělal. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.