motokuba Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ahoj, měl bych dotaz, konečně jsem se rozhodl že si vyměním motorek víčka nádrže abych to nemusel dělat ručně, tak jsem ho zakoupil a zapojil a nic. Před tím to fungovalo a najednou přestalo, dával jsem to za vinu motorku takže jsem to neřešil, ale teď nevím. Existuje na to pojiska? popřípadě kde bych ji našel? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 http://www.skodaoctavia.cz/clanek/shema-pojistek pojistka 38 (10A) - světlo kufru a otevírání víčka nádrže a nebo to taky může být špatná kostra, někde kabel přelomený ... proměř konektor a uvidíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motokuba Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Pojistka vyměněna a nic :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 tak zkus jestli ti jde šťáva do konektoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubišek Odesláno Duben 13, 2016 Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Zdravím,ted tento problém řeším na octě také..Poznatky takové,že když je konektor v motorku a tlačítko nacvaklé na konektoru a já jen u víčka na mínusový pin přidám kostru,tak motorek zajede a drží,než oddělám drátek..a pokud vypojím spínač,tak už to nic s přidaním kostry neudělá..Nevím,co by to mohlo způsobovat..Prostě mačkám vypínač a nic to nedělá..Přitom skoušečkou když odpojím motorek a zmáčknu vypínač,tak to diodovku rozsvítí,že tam štava jde.. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Duben 13, 2016 Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Tak zkus místo diodky vzít 5W žárovku a uvidíš. Někde je špatný kontak (vrlký přechodový odpor) - asi nejspíš na kostru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubišek Odesláno Duben 16, 2016 Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 Zdravím,natáhl sem si novej kablik od motorku k vypinaci a jen sem natáhl k vypinaci ke kostce nový drát plusovy a mínus kostru auta a zbylé 2 dráty sem u vypínače odstrihl a jde mi to krásně..ale teď mi přestal fungovat najednou centrál na dveře..jediné co to čulíkem zamkne je kufr.Snad to nemá souvislost s tím vypinacem? Nebo nějaká pojistka?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 jedno das do poriadku a pokasle sa druhe :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.