abit Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Chtěl bych se zeptat, zda-li nevíte, kde se dá sehnat díl (a jeho cena), do něhož se zasunuje konec vzpěry přední kapoty. Mám tam jen obdélníkovou díru v plechu. Šipka směřuje k tomu dílu, co mně chybí. Dále se chci zeptat, zda-li se dá sehnat držák této vzpěry (který ji drží u kapoty) - mám ho nějaký "vychozený". Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Drzak vzpery - "Prichytka" - 6Y0 823 397 A - 17 Kc Spodni dil - "Drzak diagonalni vzpery" - 1U0 823 570 A - 85 Kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abit Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Drzak vzpery - "Prichytka" - 6Y0 823 397 A - 17 KcSpodni dil - "Drzak diagonalni vzpery" - 1U0 823 570 A - 85 Kc Diky moc. Jeste se chci zeptat, kde to muzu koupit (objednat) ?? Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 V kteremkoliv servisu Skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Chtěl bych se zeptat, zda-li nevíte, kde se dá sehnat díl (a jeho cena), do něhož se zasunuje konec vzpěry přední kapoty. Mám tam jen obdélníkovou díru v plechu. Šipka směřuje k tomu dílu, co mně chybí. Dále se chci zeptat, zda-li se dá sehnat držák této vzpěry (který ji drží u kapoty) - mám ho nějaký "vychozený".Díky. To plastove luzko standardni O2 vzpery jsem nedavno zcela zdemoloval, neuvedomic si, ze mam jiz cca mesic nove auto, kde (jeste) neni instalovana plynova vzpera. Tlacil jsem na kapotu tak vehementne, ze jsem vlastni vzperu uplne ohnul, a jeji konec totalne ten plast rozdrtil :) Je docela ostuda, ze u vrcholoveho modelu jako je L&K neco takoveho Skoda nedokaze zajistit z vyroby, nicmene jsem jiz radu let zvykly si ji dodelavat sam, tak to prekousnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Phantom.one Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 pokud chces ... mohu Ti ty plastove dily dat nove ( a jeste jedny radsi nahradni ... pracuji v zavode, kde se vyrabi ) Tomas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 pokud chces ... mohu Ti ty plastove dily dat nove ( a jeste jedny radsi nahradni ... pracuji v zavode, kde se vyrabi )Tomas Diky, ale planuji vymenu za teleskop vzperu, takze ho snad uz nebudu potrebovat. Ale i tak moc diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 No, myslím, že můžu lock, už víme, že existují škoda servisy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.