Přejít na obsah

Torpedo - Oct I

Guest Pafka_024

Doporučené příspěvky

Dnes jsem si s tím trochu pohrál, sundal stěrače a sundal taktéž obě torpéda. Na spodcích torpéd nejsou žádné nálitky viz foto. Pročistil jsem drážky v plastech pod oknem. Na straně spolujezdce to cvakne na dvou místech a pěkně to tam sedne. Řidičovo torpédo cvakne ve středu auta (což je na kraji torpéda v místě, kde se torpéda překrývají) a pak uplně na kraji. v prostřed to neudělá nic, i když je to kompletně vyčištěné. Torpedo z druhé strany vypadá nepoškozené. V čem hledat problém? V torpedu nebo v těch plastových drážkách pod oknem? Nemůže být ještě v nich problém? Dají se vyměnit zvlášť nebo je to nějak spojeno s čelním sklem?

post-51831-0-09329500-1493660643_thumb.jpg

post-51831-0-81977900-1493660648_thumb.jpg

post-51831-0-07167500-1493660654_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak sorry no,asi nevím,jak to lépe popsat,napsal jsem břit,nálitek ,to co se namačkává do drážky na skle a ten na tom tvém torpedu vidím,sice ne celý,a v jakém je stavu po celé délce,ale je tam.

V jakém stavu je drážka podle fotky nepoznám,nicméně se tak trochu zdá,že je v označeném místě ucpaná,možná dokonce ulomeným břitem z nějakého předchozího torpeda.

post-43-0-29635700-1493662189_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Právě že taky spíš vidím problém v tý drážce. Jestli už ten plast není stářím ztvrdlý... Dá se ta plastová drážka nějak jednoduše vyměnit? Je tam taky jen nějak naražená nebo je nějak nalepená pod sklem? Nějak jsem to uplně nezkoumal, ale jestli je součástí toho skla nebo nalepená pod ním, tak to by byl asi zatím neřešitelný problém...

Odkaz ke komentáři

Další víkend když bude dobré počasí, tak to zkusím znovu rozdělat a kouknout na to detailněji. Zkouknu i tu lištu, jestli je tam přilepená nebo jen nějak na sklo naražená.

Jinak se drážka určitě jen tak nevychodí, ale pokud by ten plast měl 16 let ( mám r.v.2001 ), tak se může deformovat i stářím. Za týden budu snad chytřejší. Hlavní ale je, že do auta neteče...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...