Lupino Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 žeby napínák drážkovaného řemene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Je výměna nějak složitá? Nějaký postup? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 to bude spis volnobezka na alternatoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Leden 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 napinak jsem uz vymenil a prestalo to. Ale budu nec havat menit i tu volnobezku - tu sam nedam nemam tisicihran napinak jsem uz vymenil a prestalo to. Ale budu nec havat menit i tu volnobezku - tu sam nedam nemam tisicihran napinak jsem uz vymenil a prestalo to. Ale budu nec havat menit i tu volnobezku - tu sam nedam nemam tisicihran 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Chystám se na výměnu silentbloku stabilizátoru. jen teď řesím jaký vnitřní průměr - většinou píšete 21 mm... Jaký je identifikátor dle kterého poznám jaký tam patří? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 změřit průměr stabiku ale bude to určitě 21 mm, byl tuším ještě 23 mm, ale to měly tuším RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Není jenom rozdíl v průměru, ale také na tom vnějším uložení. Existují 2 druhy. Jeden má na sobě uprostřed takovou bouli a druhý ne. Já osobně jsem to také nevěděl, naštěstí jsem koupil tu verzi co má tu vyvýšeninu a po zjištění, že tu pásovinu c oto drží nemám profilovanou přesně podle toho výstupku, jsem jednoduše ten výstupek na silentbloku ubrousil. Doporučuji se tam podívat ať vidíš který tam máš typ + změřit průměr stabilizátoru :) Oficiálně to dělí na lůžko hladké a lůžko profilované :)Tady jeden typ s vroubkem.Tady druhý bez vroubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Jsem pro jistotu koupil celou sadu na uložení stabilizátoru - silentblok, objímka i šroub :) Tak snad to klapne, dle návodu co je zde na síti to vypadá na pohodu. Ovbčas az jízdy něco klepne nebo při přejíždění nerovností vrzne od nápravy - tak snad to uložení pomůže. Jinak to pak hoím na výměnu tyček a podobně... Díky za pomoc Jinak aktuálně máme nalítáno 241 000 km a vše šlape jak má. Jen teda až na mnou ťuknuté páté dveře :( Už několikrát jsem měl chuť ji vyměnit za něco novějšího - ale když tak šlape :) tak snad ještě dlouho vydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 To špatné uložení stabilizátoru dokáže vyloudit slušné zvuky, tomu věř.. sám jsem to nechápal jak moc taková blbost mlátila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Tak uložení stabilizátoru vyměněno a jako připadám si jako v jiném autě :) Žádné zvuky od nápravy - nádhera... Jinak mi asi uhnil nebo nevím co kabel od napájení startéru - ale už pořešeno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.