Přejít na obsah

Stone grey OII

Doporučené příspěvky

Nazdar lidi.

Jelikoz jsem tu registrovany uz asi trictvrte roku,tak jsem se rozhodl jsem uz taky nejake fota hodit.

Auto jsem koupil v dubnu 2010 od mamky, mel jsem to za dobrou cenu a s jistou a mi dobre znamou historii.Je to MR 2005, 1,9TDi 77KW, vybava ambiente.

Ted neco k chystanym upravam. Pridavam fotky meho minuleho mazlika,aby jste vedeli,proc se nechci do zadnych uprav poustet. S minulym autem jsem si toho vseho uzil dost.

Prozatim jsem na aute provedl tyto upravy,pro me uzitecne:)

-Bolero

-Tempomat

-Parkovaci face senzory(zadni)

-Folie na oknech

-Perforovany kozeny volant

Chystane upravy:

-Chip

-17-ky kola

Tady jsou nejake fotky OII a dalsi jsou uz moje byvala megi...

post-4188-1301421789_thumb.jpg

post-4188-1301421798_thumb.jpg

post-4188-1301421807_thumb.jpg

post-4188-1301421814_thumb.jpg

post-4188-1301421823_thumb.jpg

post-4188-1301421835_thumb.jpg

post-4188-1301421845_thumb.jpg

post-4188-1301421863_thumb.jpg

post-4188-1301421992_thumb.jpg

post-4188-1301421997_thumb.jpg

post-4188-1301422002_thumb.jpg

post-4188-1301422008_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maik
Odkaz ke komentáři

Jj,ten uz je pryc:( chtel jsem neco vetsiho... Napsal jsem to trosku neprehledne,mely to byt asi 4 prispevky a kdyz jsem chtel psat kazdy zvlast,pokazde po zmacknuti tlacitka odpovedet mi to vlozilo do toho sameho, takze se omlouvam za tu zmatenou uvodni zpravu:)

Upraveno uživatelem Maik
Odkaz ke komentáři

Moc pěkné auto a solidní úpravy. Taky jsem takové chtěl, ale nakonec ho majitelka prodala jinému. Jinak bych ty 17ky kola koupil co nejrychleji a na kufr dal lizatko. a možná stříkl spodek předního nárazníku do barvy :D Ještě bych vyměnil řadičku za RS, ta originál se mi moc nelíbí. Jinak auto vypadá super a mít auto po prvním majiteli z rodiny je pohoda.

Nevím čím to je, ale u octavii I si člověk nafotí auto a ukáže ho všem a napíše mu 15 lidí ať se mu alespoň daří a auto slouží. Tady úplně zdechl pes:( nebo jsou majitelé octavii II tak namyšlení? :D Příjde mi to tady takové méně kolegiální.

Mějte se

Odkaz ke komentáři

Hezká Octavka, provedené i plánované úpravy schvaluju a za mě i :D , že nehodláš pokračovat ve stylu megi.

Maxim: možná majitelé OII více pracují nebo užívají hezkého počasí ne u počítače :D, ne sranda, podle mě je to jen o okamžiku, kdy to tu buď zrovna aktivnější je nebo není, Maikovo téma je tu chviličku, koukni se do jiných témat a uvidíš, že to tak není. Samozřejmě je to i o tom, jestli dané auto nebo jeho prezentace vzbudí větší či menší zájem, ale myslím, že si tu všichni ta auta navzájem přejí.

Btw: jaký je rozdíl mezi klasickou a RS řadičkou kromě plaketky, která se dá samotná vyměnit? Maik ji má taky koženou. Nemyslel jsi spíš FL řadičku?

Odkaz ke komentáři

Jo, tak snad se nějaké vřelé přijetí najde i pro něj;) právě, že teď si pár lidí na jaro koupilo OI a hodili ji s fotkama na forum a během dne 10 přání a tady ani jedno:) popřeju mu ji, i když mám jen nedničku. Snad se polepšíte;) Auto je to krásné:D S tou řadičkou jsem si dělal srandu, protože tam tu RS plaketku má a nenapsal si ji do úprav :D Měj se

Odkaz ke komentáři

Gratulace :palec: Pěkný, pěkný ať slouží ke spokojenosti a jestli s ním mamča dobře zacházela tak máš co rasovat :loool: Do těch úprav bych ještě zahrnul MaxiDot ;)

během dne 10 přání a tady ani jedno:) Snad se polepšíte;)

Myslím že ViktorMPI to dobře vystihl a za sebe dodám že podle mě jsou lepší tři upřímný posty než deset falešnejch kdy sem člověk něco plácne aby se neřeklo nebo aby nedej bože honil posty :wacko: Jedničkářů je i třeba kvůli dostupnosti víc :P S tím odsuzováním bych nakládal šetrněji a zkus se třeba polepšit i ty ;)

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Par sramu octavka obdrzela,prece jenom zenske ty auta berou jako spotrebni zbozi a nijak se s nima nemazli(samozrejme ne vsechny,ale vetsina) A Maxim to tu chtel jenom rozproudit(diky bracho),tak mu to nemejte za zle:) Jinak diky vsem za chvalu, s tim maxidotem uvidime,ted mam v hlave hlavne ty kola a chip.

Italik: Megane je sice pryc,ale byla to srdecni zalezitost...Je tezke se zbavovat auta,ktere cloveka stalo hodne casu,prace a penez. Kazdopadne se neprodalo ani za pulku,co jsem do toho auta dal...Proto uz vim,ze vrazet prachy do uprav se opravdu nevyplati.

Odkaz ke komentáři

Tak jde jen o vyhídky dopředu. Můj názor je ten, že když už sis dělal Megana, tak jsi musel tušit, že pak budeš chtít něco většího s turbem:)e megan byl jen taková hračka (neříkám, že nepěkná. mi se líbil) Jen to bylo moc na auto táhnuté z omezeného rozpočtu. Nejsi někdo komu to rodiče sponzorují. Kola na octě musí být ještě letos a lízátko taky, i kdybych ti ho měl koupit já a škorpíkovi vymontoval jeho 18ky RS :):D

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Tak mam na aute dve nova vylepseni,jedno chtene a druhe nechtene... Koupil jsem novou baterku,Vartu Blue energy, 74mAh,680A,ta moje tam byla od novoty a uz loni v zime blbe tocila po ranu.Je uplne obrovska,puvodne jsem myslel,ze tam nevleze,ale uplne na knap tam vesla:)

Druhe,to nechtene vylepseni me cekalo na parkovisti,kdyz jsem se vratil k autu.nejaky debil nacouval do auta,ulomil mi drzak leveho predniho svetla a mam popraskany lak na narazniku,svetlo bylo vmackle dovnitr jakoby za naraznik,samozrejme ujel...takze musim koupi nove svetlo,ptz prilepit jsem to zkousel,ale nejde to:( uvazuju,ze koupim xenony,ale jeste uvidim,zitra zkusim na vrakac zajet,jestli tam neco maji. Na fotce to neni moc videt,ale je tam dira mezi svetlem a blatnikem. svetlo se hybe do stran a je volne,tak to musim resit co nejdriv...ach jo...:(

post-4188-0-82659500-1318972273_thumb.jpg

post-4188-0-59591800-1318972283_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Smůla:( Kokoti nabourají a ujedou, přitom většina je pojištěných. Tohle se od nás na západ nikdy nestane !!

To jsem si taky myslel. A asi před týdnem tady ve Švýcarsku přišel kamarád ke svý X1 a zadní blatník promáčklej a poškrábanej jako prase. A lísteček za stěračem nikde. Musela to bejt dodávka, protože to je docela vysoko

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se vydal vcera na vrakac do petrvaldu,pekne predni svetlo + ten drzak pod neho 1500,- tak jsem doma vyndal svetlo,prehodil zarovky,chci to namontovat a vsiml jsem si az pak,ze mi ten blb dal opacne svetlo:-D tak tam muzu dneska znovu. Ani me nenapadlo to po nem kontrolovat,rikal jsem ridicove a on mi dal prave...se zabiju... Tak snad uz dneska bude vymena uspesna. Pristi tyden me jeste ceka vymena spojky a prezuti gum a uz chci mit od auta nachvili pokoj,bylo tech vydaju za tento mesic az az...

A jinak vcera jsem natankoval Verva diesel na benzine a musim rict,ze jsem byl hodne prekvapeny,jak se auto sklidnilo a jak hladce motor slape :)

Odkaz ke komentáři

jj,bylo by to pekne,ale bohuzel to tak nikdy nebude...:( Ja jsem stal na parkovisti u obchodaku,muzes si auto garazovat jak chces,ale pak se vydas nekam ven a debil ti to naboura...lidi jsou svine,clovek si to sperkuje,lesti a prijde nejaky bezohledny blb,kteremu to je uplne jedno a cela tvoje pece jde razmem do pr...

Odkaz ke komentáři

jj,bylo by to pekne,ale bohuzel to tak nikdy nebude...:( Ja jsem stal na parkovisti u obchodaku,muzes si auto garazovat jak chces,ale pak se vydas nekam ven a debil ti to naboura...lidi jsou svine,clovek si to sperkuje,lesti a prijde nejaky bezohledny blb,kteremu to je uplne jedno a cela tvoje pece jde razmem do pr...

U tech obchodaku to je opravdu katastrofa :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...