Maik Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 (upraveno) Nazdar lidi. Jelikoz jsem tu registrovany uz asi trictvrte roku,tak jsem se rozhodl jsem uz taky nejake fota hodit. Auto jsem koupil v dubnu 2010 od mamky, mel jsem to za dobrou cenu a s jistou a mi dobre znamou historii.Je to MR 2005, 1,9TDi 77KW, vybava ambiente. Ted neco k chystanym upravam. Pridavam fotky meho minuleho mazlika,aby jste vedeli,proc se nechci do zadnych uprav poustet. S minulym autem jsem si toho vseho uzil dost. Prozatim jsem na aute provedl tyto upravy,pro me uzitecne:) -Bolero -Tempomat -Parkovaci face senzory(zadni) -Folie na oknech -Perforovany kozeny volant Chystane upravy: -Chip -17-ky kola Tady jsou nejake fotky OII a dalsi jsou uz moje byvala megi... Upraveno Březen 31, 2011 uživatelem Maik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 ten megane to je predchozi vozidlo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 (upraveno) Jj,ten uz je pryc:( chtel jsem neco vetsiho... Napsal jsem to trosku neprehledne,mely to byt asi 4 prispevky a kdyz jsem chtel psat kazdy zvlast,pokazde po zmacknuti tlacitka odpovedet mi to vlozilo do toho sameho, takze se omlouvam za tu zmatenou uvodni zpravu:) Upraveno Březen 30, 2011 uživatelem Maik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Jj, příspěvky stejného autora napsané po sobě, se slučují automaticky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Moc pěkné auto a solidní úpravy. Taky jsem takové chtěl, ale nakonec ho majitelka prodala jinému. Jinak bych ty 17ky kola koupil co nejrychleji a na kufr dal lizatko. a možná stříkl spodek předního nárazníku do barvy :D Ještě bych vyměnil řadičku za RS, ta originál se mi moc nelíbí. Jinak auto vypadá super a mít auto po prvním majiteli z rodiny je pohoda. Nevím čím to je, ale u octavii I si člověk nafotí auto a ukáže ho všem a napíše mu 15 lidí ať se mu alespoň daří a auto slouží. Tady úplně zdechl pes:( nebo jsou majitelé octavii II tak namyšlení? :D Příjde mi to tady takové méně kolegiální. Mějte se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Hezká Octavka, provedené i plánované úpravy schvaluju a za mě i :D , že nehodláš pokračovat ve stylu megi. Maxim: možná majitelé OII více pracují nebo užívají hezkého počasí ne u počítače :D, ne sranda, podle mě je to jen o okamžiku, kdy to tu buď zrovna aktivnější je nebo není, Maikovo téma je tu chviličku, koukni se do jiných témat a uvidíš, že to tak není. Samozřejmě je to i o tom, jestli dané auto nebo jeho prezentace vzbudí větší či menší zájem, ale myslím, že si tu všichni ta auta navzájem přejí. Btw: jaký je rozdíl mezi klasickou a RS řadičkou kromě plaketky, která se dá samotná vyměnit? Maik ji má taky koženou. Nemyslel jsi spíš FL řadičku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Jo, tak snad se nějaké vřelé přijetí najde i pro něj;) právě, že teď si pár lidí na jaro koupilo OI a hodili ji s fotkama na forum a během dne 10 přání a tady ani jedno:) popřeju mu ji, i když mám jen nedničku. Snad se polepšíte;) Auto je to krásné:D S tou řadičkou jsem si dělal srandu, protože tam tu RS plaketku má a nenapsal si ji do úprav :D Měj se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 ta octa je super :D ten renault..... no hlavne ze uz je pryc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 (upraveno) Gratulace Pěkný, pěkný ať slouží ke spokojenosti a jestli s ním mamča dobře zacházela tak máš co rasovat Do těch úprav bych ještě zahrnul MaxiDot ;) během dne 10 přání a tady ani jedno:) Snad se polepšíte;) Myslím že ViktorMPI to dobře vystihl a za sebe dodám že podle mě jsou lepší tři upřímný posty než deset falešnejch kdy sem člověk něco plácne aby se neřeklo nebo aby nedej bože honil posty Jedničkářů je i třeba kvůli dostupnosti víc :P S tím odsuzováním bych nakládal šetrněji a zkus se třeba polepšit i ty ;) Upraveno Březen 31, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Polepšil jsem se:) Jsem rád, že se Vám bráchova octávka líbí:) A maxidot jsem taky doporučoval!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Par sramu octavka obdrzela,prece jenom zenske ty auta berou jako spotrebni zbozi a nijak se s nima nemazli(samozrejme ne vsechny,ale vetsina) A Maxim to tu chtel jenom rozproudit(diky bracho),tak mu to nemejte za zle:) Jinak diky vsem za chvalu, s tim maxidotem uvidime,ted mam v hlave hlavne ty kola a chip. Italik: Megane je sice pryc,ale byla to srdecni zalezitost...Je tezke se zbavovat auta,ktere cloveka stalo hodne casu,prace a penez. Kazdopadne se neprodalo ani za pulku,co jsem do toho auta dal...Proto uz vim,ze vrazet prachy do uprav se opravdu nevyplati. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Tak jde jen o vyhídky dopředu. Můj názor je ten, že když už sis dělal Megana, tak jsi musel tušit, že pak budeš chtít něco většího s turbem:)e megan byl jen taková hračka (neříkám, že nepěkná. mi se líbil) Jen to bylo moc na auto táhnuté z omezeného rozpočtu. Nejsi někdo komu to rodiče sponzorují. Kola na octě musí být ještě letos a lízátko taky, i kdybych ti ho měl koupit já a škorpíkovi vymontoval jeho 18ky RS :):D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Tak mam na aute dve nova vylepseni,jedno chtene a druhe nechtene... Koupil jsem novou baterku,Vartu Blue energy, 74mAh,680A,ta moje tam byla od novoty a uz loni v zime blbe tocila po ranu.Je uplne obrovska,puvodne jsem myslel,ze tam nevleze,ale uplne na knap tam vesla:) Druhe,to nechtene vylepseni me cekalo na parkovisti,kdyz jsem se vratil k autu.nejaky debil nacouval do auta,ulomil mi drzak leveho predniho svetla a mam popraskany lak na narazniku,svetlo bylo vmackle dovnitr jakoby za naraznik,samozrejme ujel...takze musim koupi nove svetlo,ptz prilepit jsem to zkousel,ale nejde to:( uvazuju,ze koupim xenony,ale jeste uvidim,zitra zkusim na vrakac zajet,jestli tam neco maji. Na fotce to neni moc videt,ale je tam dira mezi svetlem a blatnikem. svetlo se hybe do stran a je volne,tak to musim resit co nejdriv...ach jo...:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Bohužel to takhle na našich parkovištích chodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Smůla:( Kokoti nabourají a ujedou, přitom většina je pojištěných. Tohle se od nás na západ nikdy nestane !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Pekna oktava tak at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Smůla:( Kokoti nabourají a ujedou, přitom většina je pojištěných. Tohle se od nás na západ nikdy nestane !! To jsem si taky myslel. A asi před týdnem tady ve Švýcarsku přišel kamarád ke svý X1 a zadní blatník promáčklej a poškrábanej jako prase. A lísteček za stěračem nikde. Musela to bejt dodávka, protože to je docela vysoko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Kdo ví jakou měla ta dodávka SPZ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Tak jsem se vydal vcera na vrakac do petrvaldu,pekne predni svetlo + ten drzak pod neho 1500,- tak jsem doma vyndal svetlo,prehodil zarovky,chci to namontovat a vsiml jsem si az pak,ze mi ten blb dal opacne svetlo:-D tak tam muzu dneska znovu. Ani me nenapadlo to po nem kontrolovat,rikal jsem ridicove a on mi dal prave...se zabiju... Tak snad uz dneska bude vymena uspesna. Pristi tyden me jeste ceka vymena spojky a prezuti gum a uz chci mit od auta nachvili pokoj,bylo tech vydaju za tento mesic az az... A jinak vcera jsem natankoval Verva diesel na benzine a musim rict,ze jsem byl hodne prekvapeny,jak se auto sklidnilo a jak hladce motor slape :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Tak ti preju at ti to uz vsechno pasuje. Ja si kvuli parkovani platim garaz. jak by bylo na svete krasne kdyby se vsichni chovali slusne a levneji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 jj,bylo by to pekne,ale bohuzel to tak nikdy nebude...:( Ja jsem stal na parkovisti u obchodaku,muzes si auto garazovat jak chces,ale pak se vydas nekam ven a debil ti to naboura...lidi jsou svine,clovek si to sperkuje,lesti a prijde nejaky bezohledny blb,kteremu to je uplne jedno a cela tvoje pece jde razmem do pr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 jj,bylo by to pekne,ale bohuzel to tak nikdy nebude...:( Ja jsem stal na parkovisti u obchodaku,muzes si auto garazovat jak chces,ale pak se vydas nekam ven a debil ti to naboura...lidi jsou svine,clovek si to sperkuje,lesti a prijde nejaky bezohledny blb,kteremu to je uplne jedno a cela tvoje pece jde razmem do pr... U tech obchodaku to je opravdu katastrofa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.