Přejít na obsah

Octavia RS vynechavani valcu

Doporučené příspěvky

Zdravím lidi,neměl někdo stejny problem mam škodu octavia 1.8 turbo RS AUQ 132kw 2001,dovezl jsem ji z německa turbo odešlo,vyměnil jsem ho a stale mi to cukalo nad 3 tisice a potom to nejelo až jsem vypl baterku a hned to jelo,v autoservisu mi řekli že mi tam chyběl zasobnik podtlakový a špatný obtokovy ventíl vyměnili miho plus lamba sondu,svičky,olej,filtry a chvili mi to jezdilo bez problem a tět mi to cuku pořád plyn stlačím a nechce jet potom po chvili se rozjede jak stihačka,pořád mi to piše vynechavani valcu všechny,civky by asi všechny naras neodešly.Ještě mě napadlo jestli nemam ucpany vyfuk od oleje co šel z turba když nefungovalo že je tak zasrane muže to být i tím?diky za každou radu

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Zdravím lidi,neměl někdo stejny problem mam škodu octavia 1.8 turbo RS AUQ 132kw 2001,dovezl jsem ji z německa turbo odešlo,vyměnil jsem ho a stale mi to cukalo nad 3 tisice a potom to nejelo až jsem vypl baterku a hned to jelo,v autoservisu mi řekli že mi tam chyběl zasobnik podtlakový a špatný obtokovy ventíl vyměnili miho plus lamba sondu,svičky,olej,filtry a chvili mi to jezdilo bez problem a tět mi to cuku pořád plyn stlačím a nechce jet potom po chvili se rozjede jak stihačka,pořád mi to piše vynechavani valcu všechny,civky by asi všechny naras neodešly.Ještě mě napadlo jestli nemam ucpany vyfuk od oleje co šel z turba když nefungovalo že je tak zasrane muže to být i tím?diky za každou radu

Hele,jestli mas moznost tak si od nekoho pujc palivovou pumpu co je v nadrzi....Me podobny problem delala prave ona....Uz tlacila malo benzinu a kdyz jsem chtell dat plnej tak motor cukal.....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...