lukes Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 zdarec mam octavia rok 2003 tdi auto sem kopuli jen z dvema kliči ale ted sem zjistil že ten druhy neni přispusobeny ani imo ani dalka mam možnost vag tacho ale jak to už byva borec co si ho koupil tak neví jak postupovat pri přispusobovaní noveho kliče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Tak ho normalne prizpusob ''mechanicky'', ne? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 já to přes Vag Tacho jednou zkoušel a nešlo mi to,tak jsem jen přes Vag Tacho vyčetl pin a udělal to klasicky ve Vagu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukes Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 ZDAREC TO JE PRAVE ONO VAG MA KAMOŠ KTERY NEKDE KOUPIL ALE NEUMI POSTUP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Já zajel do autorizovaného servisu Škoda, jelikož jsem neměl kód imobilizeru, a oni mi to za 5 minut udělali a nestálo mě to ani korunu, dostal jsem to jako pozornost podniku. ;) A dle ceníku by to nebylo ani za 50,- Kč. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukes Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 jak to jde mechanicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Mechanicky můžeš přizpůsobít dálku ,ale ne Immo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Já zajel do autorizovaného servisu Škoda, jelikož jsem neměl kód imobilizeru, a oni mi to za 5 minut udělali a nestálo mě to ani korunu, dostal jsem to jako pozornost podniku. A dle ceníku by to nebylo ani za 50,- Kč. :) :) :( to bylo bud v jiné době nebo na jiné planetě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Byl to před pár měsíci a taky jsem čuměl jak puk. :) Já jsem od nich původně chtěl zjistit pin imobilizeru, ale ten oni nedokážou zjistit, tak jsem si to nechal rovnou přizpůsobit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.