Přejít na obsah

Ako vyrovnat nosniky motoru?

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

takze mesiac som cakal kedy to pojde na stolicu... az som sa nedockal... vcera sme to s fotrikom spravili... auto postavene medzi dva silne branove stlpy... vsetko z auta zhadzane, motor vonka... retaz a spanovaky ako na pletivo ale 30 centy dlhe... potiahli sme to pekne naspet... rozmery som mal z netu... uz su nove blatniky na mieste, napasovane aj s kapotou... ziadne odchylky... medzery presne na mm napasovane... motor vlozeny dnuka, pozapajany, okrem chladicov... buduci vykend, chladice, celo a naraznik..

Odkaz ke komentáři

robili sme to komplet sami.. dvaja... nikto nepomohol dokonca ani radou... mali sme technicky vykres s rozmermi... a pokial to dokazu natiahnut na stolici na tie rozmery, tak to dokazeme aj my len mozno pomalsie a nie na prvy pokus... tak sme sa do toho pustili a podarilo sa... uz su aj chladice dnuka... aj predne celo aj vyztuha narazniku... motor nastartoval na brnknutie... kontrolka nesvieti ziadna... akurat hadzala remenica na servo cerpadle tak isla dole a uz je objednana nova... bol zlisovany kraj cez jednu drazku.. takze zrazu mala 5 drazok namiesto 6... zajtra mozno pojdu dnu svetla, smerovky a naraznik.. a uz potom len cakat na remenicu... uz som ovela kludnejsi po tom ako som pocul dneska ten uzasny dieslovy zvuk.. ak by mal niekto podobny problem a chcel by to vyrovnavat, rad pomozem radami...

tu mate ten spanovak ktorym sme to robili.... retaz okolo stlpu... druha retaz okolo nosnika.. dve retaze spojene spanovakmi, dvoma za sebou... a tahali sme...odmerali, potiahli... povolili a metodou "pokus-omyl"... sme sa dostali az k super vysledku....

post-5888-1306094789_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...