Honza4ever Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Zdravím vás, chtěl bych se zeptat,jestli je nejaký způsob,jak dostat jumbo box z O2 do O1....? Zkoušel to někdo?Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza4ever Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Prosíím....opravdu nikdo neví?co rozměry?vejde mezi sedačky?uchycení?byly by potřeba úpravy?jaké?budu vděčný za všechny rady....moc díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarda82 Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Podle mě to nepůjde. O I má o něco užší středový tunel než O II, takže by se jumbo box mezi přední sedadla asi nevešel. Ale nezkoušel jsem to, takže ani nevím, jak je vyřešeno uchycení na střed. tunelu. Každopádně jsem to v žádné Octavii 1. gen. ještě nikdy neviděl, že by to někdo dodělával. Navíc by se muselo nějak pořešit napojení výdechů ventilace a topení k zadním sedadlům+ chlazení toho boxu, pokud by jsi chtěl mít to plně funkční jako u O II. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.