daddy Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Hezký večer přeji ,mám oc ll ,no a pod spz je mřížka v předním plastovém nárazníku poněkud s velkýma dírama.Od kamínků je trošku poničený chladič a ránu dostala též trubice od klímy .Poradte please co tam dát jestli nějakou jemnou mřížku a popřípadě jak ji uchytit Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Máš otevřenou kapotu, víš to?? :D Mám to také posekané, ostatmí nepochybně také (nebudeme zrovna my dva vyjimkou) ale nikdo tady ještě neřešil že by mu to na základě pochytaných kamínků začalo téct. Takže povrchová zranění najdeš, ale není to problém který by se musel řešit a taky nikdo tady nepsal, že by tam něco dával (nemluvím o zimních úpravách) Myslím že to můžeš pustit z hlavy.. a nebo se asi budeš muset vydat cestou průkopníka... Obecně - mám cca milion a ještě jsem chladic neměnil... odlétávající kameny = 3x přední okno ale jinak nic... (takže 1ks á/350tis...což je marginální úspěšnost...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 To by tam musela být nějaká jemná síťka, ale souhlasím s Petrem, podle mě je to taky blbost. Narozdíl od jeho marginální úspěšnosti už jeden zážitek s poškozením chladiče mám, asi stovka hřebík prorazil chladič na klimu, ale tomu by nezabránila sebehustší mřížka. Chladič ven, zalepení a už tři roky dobrý a mřížku kvůli tomu žádnou dávat nebudu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Tady se naskýtá jedno řešení.... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
daddy Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Jo že děkuji za odpoved,právě jsem si OC ll ted koupil ,má nalítáno necelých 200 000 ,a chladíč je do výšky té plastové mřížky dotukaný ale ta klíma musela dostat pěknou ránu ,protože je tam prohluběn od kamene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.