seib Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 máš jeden rozumný dôvod prečo by si ju neupravoval ďalej? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Pise elektroniky... Takze kompletnej prerabky predku na FL sa nevzdava :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 :jelen: Nechcem do toho už vrážať prachy,ale to sa asi ozaj nedá s tým prestať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 je to zavislost treba to liečit ale asi viacery sme na tom rovnako stale niečo pokušam hladam aj ked penazi navyše nie je keby najdem na predaj budiky s maxikom tak ich kupujem teraz čakam na nejaky balik co kamarat objednaval atd.. zakazat pristup na inzertne portaly jedine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Haha tu nemoc znam, sam ji taky mam Neda se s tema upravama proste prestat Ja asi skoncim az budu mit FL a maximalni vybavu a budu v tom tak za 250tkč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Je to bohužel pravda :( To, s čím bych se ze začátku spokojil, už dávno mám - ale pořád mám potřebu do "dokončit", přičemž ale položky stále přibývají, než aby ubývaly :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Velmi dobre Matúš...krásne auto....columbus za jedna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Je to tak jak pise Denis furt chce clovek vic a vic :( Ja sem nastesti ujetej na tu elektroniku takze uz me toho tolik nezbjeva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Dušan vďaka Za columba som veľmi rád a je to celkom skok aj oproti bývalému boleru.Ja už toho dúfam viac nebudem chcieť,uskromním sa aj s tým čo už je Vo februári to bude 5 rokov,čo už je OII doma a svoju podobu teda celkom zmenila za tých 5 rokov dostatočne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak za 5let sou ty upravy uplne v pohode, to se financne nejak rozlozi a teni to takova hruza jako u me za 4 mesice Jen dale pokracuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak na to,že som auto začal upravovať v 16(?) rokoch a som stále mladý chalan,ktorý nikde nerobí a nesponzorujú ho rodičia,tak si myslím že tie úpravy sú v rámci možností až moc dobré... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 to mas pravdu, auto mas perfektni, 3 maxidoty apod ... to si muze kdo dnes dovolit ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Rodiče si vlastně sponzorují nechtěné úpravy - dobrý, kdo umí, umí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Náhodou aj chcené Oco by chcel toho do auta aj viac...Urobil som si radosť a objednal žlté žiarovky H1 do diaľkových svetiel Tak som zvedavý čo príde a akú to vôbec bude mať svietivosť a farbu :jelen: Na koniec januára som objednaný aj k Vašovi na montáž budíkov,tak uvidíme ako to dopadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Jaké H1 žárovky jsi objednal? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 To som zvedavý aj ja že aké.. ja som chvíľu jazdil zo žltými Narvami v diaľkových ale vrátil som sa k Osram NB Unlimited... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Len nejaké Číny z ebayu za 3,50€ :D Takže od toho veľa neočakávam Inak Lubo, prečo si z tadiaľ vyhodil tie žlté Narvy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Aby jsi si tím ještě nezku.. tedy nezničil světlo - Čínské šmejdy rády přehřátím praskají a popálí tím celé světlo zevnitř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Najprv ich skúsim dať do hmloviek ešte do druhého auta čo máme doma... Tam už síce žlté hmlovky,respektíve odrazové plochy sú ale kto povedal,že nemôžu byť ešte žltšie :D Uvidím,sám som na ne zvedavý,čo to bude keď to príde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Vyhodil som ich lebo mi nesedelo to žlté svetlo ku xenonom.. ono bolo vidieť že sa niečo rozsvietilo, reflexné prvky, značky, čiary to osvetlilo parádne ale po cestách tretej triedy kde ešte nie sú reflexné čiary a krajnica žiadna to bola taká nažltnutá tma :D dal som potom NB unlimited a tie spravia svetlo pred autom.. a ani v hmle to nebolo až o toľko lepšie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Od štvrtkovej návštevy Vašu máme upravené teplé štarty a konečne spojazdnený Maxi-Dot. Obrovská vďaka patrí najmä Lubinovi,ktorý bol schopný upraviť Columba tak,aby korektne spolupracoval s maxíkom Teplé štarty som chcel poriešiť až pri chipe,ale keďže sa najprv budú musieť dať spraviť rozvody,tak chip bude bohužiaľ musieť ešte nejakú tú chvíľu počkať... V interiéri pribudli aj nejaké menšie novinky - originálny držiak na mobil do stredového panelu,vymenené ovládače okien - na tie staré zošúchané sa už fakt nedalo pozerať a dočasne mám aj požičaný ovládač zrkadiel s polohou sklápania :) A aby som ešte nezabudol,tak sú v Columbe nahrané aj nové mapy + SW 5238,za čo zase patrí vďaka Lubinovi + je ešte aj dokódovaná funkcia Leaving Home :jelen: Musím ešte prehodiť RS podklad zo starých budíkov + vymeniť ledku pre tempomat - miesto oranžovej chcem zelenú :) Ale to sa všetko bude robiť naraz až keď sa bude meniť podsvietenie budíkov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Moc se mi líbí tvé úpravy a předělávky na octě, fakt super auto Už se taky těším až mi bude Columb a vše kolem valit, tak jak má :) Na jakou barvu budeš měnit podsvícení budíků? Bílá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Ďakujem pekne :) Mala by to byť bielo-červená a 4 prvky by mali byť podsvietené na modro :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 To je zajímává kombinace, vůbec si nedovedu představit, jak to bude vypadat :D jsem zvědavý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Malo by to byť na spôsob Rkového Golfa VI Tá zelená v aute sa mi fakt vôbec k ničomu nehodí :( Ale zase je veľmi príjemná pre oči...Jediná vec,ktorá je na aute zelená je zadný znak - ale ten nahradí aj tak nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Včera bol predok auta tak maximálne 5cm od toho,aby bol prerobený na facelift ... Takmer sa o to postarala srnka,ktorá sa zrazu ocitla pred autom.Prekazil jej to ale môj reflex,o ktorom som ani netušil a auto som brzdil aj očami,nie len nohou... Cca. 3km predtým mi cez cestu prebehla čierna mačka...Cesta ďalej bola tiež zaujímavá - 4 zajace,ktoré tiež nevedeli čo majú so sebou robiť. Na aute je inak všetko po starom,akurát som ho umyl a urobil nejaké fotky :) Skoro som zabudol - vymenil som ledky v osvetlení ŠPZ za 3W Cree - so starými 2xSMD som takmer za 2 roky nemal žiaden problém A ešte mám aj chtiac-nechtiac vypožičaný vanilkový stromček :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 mohol si to nechať, diely by si zohnal v Ostrove :D za ten stromček by si patril do blacklistu, ale súhlasím s tvojim návrhom že mi zaňho dorobíš do stropu zástrčku na kameru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Na kameru si už predsa dohodnutý s Tomášom :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Dalsi krasna bila vcetne bilych list a spodku. Zacina se mi to libit cim dal tim vic...Az si necham konecne opravit ty skody od "parkovacu", tak to asi pujde taky do laku komplet vsechno :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.