Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 změna z 15" na 17" je zhruba +0,75l/100km ;) Ale nic, co by se nedalo přežít. Musíš vzít v potaz i to, že auto nejen lépe vypadá, ale lépe sedí i " na silnici. Přechod ze 17" na 18" již tak dramatický není; zhruba 0,15l/100km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 na 17" som bol rád keď som sa dostal pod 5,5, ale to sa mi moc často nepodarilo alebo som sa musel extra snažiť.. dlhodobú mám 5,8 a som v kľude.. :D samozrejme že to takto negatívne zo začiatku vnímaš, ale na to si zvykneš.. :D a ešte pri tých km ktoré s tým najazdíte by som to vôbec neriešil... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Všetko najlepšie k narodeninám "Ty draku" :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 ty kokso, my sme to už zapili :asie: tak všetko najlepšie cestovateľ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 I já přeji všechno nejlepší a zapij to ještě jednou! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 taky se pripojim ke gratulaci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Tiez sa pripajam, vse naj draku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Ďakujem Vám vy draci Zapíjať sa to už nebude,teda možno aj hej :jelen: A keď mám už tie narodeniny,tak som sa rozhodol si tie kolesá nechať . Ako povedal kamarát,je to úplne iné auto... A mať poriadne kolesá na aute bol už môj dávny sen a keďže sa mi podarilo na ne našetriť,tak ich tam už nechám a nebudem vymýšľať kraviny B) . Tá spotreba je len zvyk a musím si len na ňu zvyknúť :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Správne rozhodnutie... a ak ti bude chýbať výkon dáš chipnúť a nachvíľu budeš v pohode.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Presne tak,teraz mám v hlave ako ďalšiu úpravu chip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Jägra tam už nemáš? :jelen: :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 toho už nemám v hlave ani ja, ale asi by som radšej mohol mať a kolečká tomu svedčia, chipneš to a tak pôjdeš hore Havranom jak drak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Happy birthday :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Jagra už bohužiaľ v hlave nemám aj keď by som bol rád,keby ho tam mám... Na ten Havran som sám zvedavý - ako to bude držať a nebude ťahať zároveň :D Mišo,obrovská vďaka najmä za kyticu a aj blahoželanie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Stano ty toho Järga budeš musieť dnes doplniť.. inak to nevidím... :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 gratulujem k poriadnemu rozhodnutiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Ďakujem Vám vy draci Zapíjať sa to už nebude,teda možno aj hej :jelen: A keď mám už tie narodeniny,tak som sa rozhodol si tie kolesá nechať . Ako povedal kamarát,je to úplne iné auto... A mať poriadne kolesá na aute bol už môj dávny sen a keďže sa mi podarilo na ne našetriť,tak ich tam už nechám a nebudem vymýšľať kraviny B) . Tá spotreba je len zvyk a musím si len na ňu zvyknúť :D Přeju všechno nejlepší a vidím, že alespoň u někoho platí pravidlo, že s věkem moudří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 tak preji vse nej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Ďakujem chlapi Pridávam ešte zopár nekvalitných fotiek na Neptunoch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 To chce stativ :D ne je to pěkný pokoukání ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Super fotky aj ja mam z toho miesta kopu fotiek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Vďaka chalani Konečne to auto nejako vyzerá a vyniknú na ňom aj malé detaily,ktoré dovtedy nejako nebolo vidno :) Už aj tie slonie uši (fl zrkadlá) už nevyzerajú také obrovské oproti tým kolesám :)Despise konečne sme sa dnes stretli,len pokiaľ som si uvedomil že si to ty,tak už si bol preč Aspoň som Ti zablikal ľavou smerovkou,tak ako sa zdravia u nás busáci + som Ti ešte aj zatrúbil,ale to neviem či si ešte počul :jelen: Dnes mal oco auto a podarilo sa mu niečo pre mňa neskutočné - spotreba 4 litre na 18" :D Ale tú spotrebu už radšej ani nepozerám - vyzerá to super,perfektne to drží a už len dúfam,že nás zapísanie do TP nerozdelí Konečne som sa pustil do odstraňovania nálepiek + som ešte jednu nalepil :) Zase to isté miesto,len iný deň... S fotkami už skončím,veď ich tu je už moc :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 No popravde blikanie ani trúbenie som už nezaregistroval ale predtým som ti zakýval :D ..mohli by sme volakde vybehnuť na pokec ak niesi nejako vyťažený :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 mas co prekonavat, 4l je dobra latka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Je to dobry ale vysoke jak kra...a 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Niečo by sme mohli spáchať cez víkend Pružiny hádam až budúci rok a medzitým dúfam,že chip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 pekne ty celkove je fakt pekna aa jak to trochen snizis hned je to jine a chip.... nato se tes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.