Gerdy Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Zdravím, mám takový dotaz. Mám Octavii o1 RS a kupoval jsem na ní poloosu akorát mi týpek před chvíli volal že prý tam nepasují šrouby. Prý můj diferenciál má díru 8 a s poloosou jsem dostal šrouby s dírou 10. Tak se chci zeptat zda je nějaký rozdíl v těch poloosách (např. diesel, benzín a rs) nebo by jen stačilo si sehnat šrouby. Díky za odpověď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 a Tys nekoupil poloosu primo na RS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 pokud je to OE poloosa - ma na sobe originalni cislo - pisni mrknu se co jsi koupil : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Duben 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Nekoupil. za prvý jsem nesehnal a za druhý prý rs se od obyč 1.8 T liší pouze větším turbem jinýma vstřikama a jinou jednotkou... a další mi poradil že na všech octavii bude stejná... neznám octavie tak dobře takže jsem doufal že mi kamarádi poradí a ono h... Zítra pošlu to číslo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.