hutch Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Ahoj lidi, včera, jak nám v Praze tak hezky pršelo, tak jsem si chtěl vzadu setřít okénko a stěřač nic....tak sem čekal (při zapnutém stírání) a po chvíli se stěrač pohnul zadrhávaně do cca půlky skla a zůstal tam...vylezl jsem z auta, lehce vyzkoušel mu pomoci rukou a stěrač se opět pohnul, s tím, že teď je na konci, ale zpátky už se mu nechce... Když zmáčknu páčku na volantu, tak slyším klasické cvaknutí, že sem zapnul zadní stírání, ale stěřač se už ani nehne....netušíte někdo, co se stalo? Moc děkuji za případné nápady Edit: zapomněl jsem dodat, že ostřikovač stále funguje, jen prostě stěřač nestírá... Edit II: omlouvám se, že jsem to dal jako nové téma do "ostatní" popř. prosím admina, aby to dal do "Elektroniky", kde je probírán podobný topic, dle uvážení :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 ja bych to videl na stejnou zavadu jako zadni sterace na OI combi. kdyz se moc nepouziva, tak proste trochu zrezne a zatuhne. takze bych ho prvne zkusil rozdelat, vycistit a namazat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Rene Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Mne při stírání se stěrač při zpětném pohybu zastavoval pravidelně v 1/3.Když jsem mu rukou pomohl,tak se vracel.Rozebral jsem jeho mechanickou část a stačilo řádně promazat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 mne sa to stava, ked je vonku chladno... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.