Přejít na obsah

servis při 175 tis. km

culda

Doporučené příspěvky

Zdravím , venku je krásně a tak chci hodit auto trošku dokupy . Co radíte udělat ,když mám najeto 175 tis. Rozvody jsem dělal ve 120 tis. , + tlumiče desky a kotouče . Něco mi bouchá ve předu a tak jsem zvažoval udělat generálku přední napravy , dát nové svíčky , bzdovku , olej do posilovače . Rád bych nějaké rady ,co je dobré udělat ať je auto zase jako" nové" .díky

Odkaz ke komentáři

zkontroluj silentbloky v ramenou, čepy řízení a spodní čep ramene, uložení stabilizátoru, stabilizační tyčky, tlumiče.. každopádně výměna všech filtrů, olej.. brzdovka se má měnit co 2 roky, chladící kapalina po 5 letech.. servo olej po 2-3 letech.. náplň v klimatizaci doplnit, vyměnit olej v klimakompresoru.. mrkni na netěsnosti motoru, výfuk.. brzdové desky a kotouče v jakém jsou stavu.. 50tkm je docela dost na desky :D

Odkaz ke komentáři

"bouchá" bouchat může, ale dělat univerzální výměnnou prevenci nemá smysl.

zjistit co to něco je a opravit, vyměnit.

a jak píše petan.VUT kontrola a kapaliny, filtry, ale tohle se dělá pravidelně a ne ve 175 000 km jako univerzální řešení. otázka jestli máš aouto od novoty a měníš provozní věci jak máš :D.

při výměně oleje když je auto nahoře tak se spodek vizuálně zkontroluje vždy, uniky kapalin, manžety, koroze, spoje výfuku a pod.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...