Piar Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Tak tento problem mam uz 5 dni a to od kedy som sa vybral na dov zo skotska na slovensko a vo francuzku tato chyba i ked brzdove dosky su dost hrube i kotuce,brzdova kap.tiez plna, a na vagu vsetko ok. dik za pomoc 0 Quote Link to comment
Neználek Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Možná máš někde narušené vedení,protože když jsou sjeté desky tak jde vlastně o spojení na kostru. 0 Quote Link to comment
maros Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Nechtel bych blbe kecat,ale spis jde o rozpojeni okruhu ne - preruseny drat . 0 Quote Link to comment
Neználek Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Maro ono to výjde na stejno 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Včera se mi taky rozsvítila kontrolka brzd během jízdy, desky mají cca 4mm, kotouče taky OK a po zastavení a znovu nastartování vše zhaslo. Pak se mi kontrolka zase během jízdy rožnula znova a dneska je klid. To bude asi opravdu nějaký kontakt že? 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 JJ měl jsem to taky mrkni na dráty od desek :) 0 Quote Link to comment
PROCHY603 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 (edited) Včera se mi taky rozsvítila kontrolka brzd během jízdy, desky mají cca 4mm, kotouče taky OK a po zastavení a znovu nastartování vše zhaslo. Pak se mi kontrolka zase během jízdy rožnula znova a dneska je klid. To bude asi opravdu nějaký kontakt že? Vymen si platnicky su uz K.O. Hranica opotrebovania je 7mm!!!! :) Link: http://skodaoctavia.cz/Exteriernavody/VymenaDesticek.htm Edited August 10, 2009 by PROCHY603 0 Quote Link to comment
Recommended Posts