switcher Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Zdravím pánové, jakým stylem se nejlíp dostat k tomu snímači, prý je někde pod krytem rozvodů jo? Děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 (upraveno) K tomu Hallovému snímači (snímač vačkové hřídele) se dostaneš jedině tak, že sundáš rozvody, jiný způsob není Upraveno Květen 1, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Duben 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 no to si děláš srandu, to je fakt síla teda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 bohužel nedělám, sám jsem musel před cca 2 měsíci měnit tento snímač a museli kvůli tomu rozvody dolů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Rozvody a kolo na vačce musí dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Květen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 no to mám tedy radost, takže když mi zbývá tak 40tis na výměnu rozvodů tak to udělat při jednom co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 JKESTLI TI ODEŠEL SNÍMAČ KLIKOVÉ HŘÍDELE , TAK TO SE SUNDÁNÍM ROZVODŮ NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO JESTLI TI , ALE ODEŠEL SNÍMAČ VAČKOVÉHO HŘÍDELE , TAK TO MUSÍ ROZVODY DOLŮ , TAK JAK PÍŠOU KLUCI NEDÁVNO JSEM MĚNIL SNÍMAČ KLIKOVÉHO HŘÍDELE , DOSTANEŠ SE K NĚMU MEZEROU MEZI CLADIČEM A MOTOREM http://obchod.autokelly.cz/#PATH=3761801;7...D=0|ST=0|LNG=0| 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 ou ta cena jsme se malem lek a umřel brrrrrrrrrrrrrrrrrrr to je hnus. motorismus je hold drahej koníček !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Tady je trošku lepší cena. http://www.cc-autodily.cz/snimac-otacek-kl...p;model=OCTAVIA A pokud se jedna o snímač vačkove hřidele tak opravdu musiš rozvody zhodit ale neni to nic hrozneho. Dnes jsem to dělal. Bez funkčního snímače to auto jezdi opravdu blbě.Jezdil jsem tak tyden a byla to hruza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Květen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 (upraveno) tak jsem tam byl teď s notebookem a naštěstí je to G28, takže by to měl být snímač klikovky. Ten by měl být přístupný dobře že? Upraveno Květen 1, 2011 uživatelem switcher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 tak jsem tam byl teď s notebookem a naštěstí je to G28, takže by to měl být snímač klikovky. Ten by měl být přístupný dobře že? JO TEN JE V POHODĚ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 pánové díky všem zůčastněným za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
venas Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 je na tomhle motoru čidlo, (snímač vačkového hřídele?) jehož odpojením motor spolehlivě nenastartuju/při běhu se zastaví? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.