Přejít na obsah

Moja druhá Láska ala RS-ka

Doporučené příspěvky

A čo sa hneď urážaš. Človek ti len povie svoj názor a hneď sa zduješ a btw. videl som omnoho viac eresiek ako ty. Ale vieš čo keď ti to urobí radosť tak ti poviem, že máš najkrakšiu RS na celom svete,fakt bomba koxo,takú som ešte nevidel. A čo si ešte dáš na čierno aby som to už teraz pochválil? Takže len toľko a hlavne sa netreba hneď urážať a útočiť ale treba prijať aj kritiku.

Odkaz ke komentáři
+ Tu máme malé výročie. Moja cica má už nejaký ten výlet zasebou. :angry:

To je spíš větší, než menší výročí :angry:

Jinak každý máme jiné názory, takže nemůžeš čekat, že to budou všichni opěvovat a zároveň kritici by si měli uvědomit totéž, každému se líbí něco jiného a i nesouhlasný názor se dá napsat v klidu a bez emocí.

Odkaz ke komentáři
Ahoj, hezká. Ten černý kufr je zajímavý, nic proti němu nemám, docela to tomu autu sedí. Taky mám kola 18" 7,5" ET51 a měl jsem podložky 2cm a dřely mi, tak jsem dal 1,5cm a dřou mi taky, ale né tak často. :palec: 1cm nejsou se středícím kroužkem, což prý dělá problémy, že kola hážou a nebo v horším případě se můžou střihnout šrouby. Docela mě to štve, bez podložek jsou kola zalezlá.. Ještě to nějak budu řešit, ale nevím zatím jak.

HR robi 1cm podlozky aj s centrovacim kruzkom...

Inac uz som videl zopar RS s 18" Zenithmi/ Neptune s 10mm podlozkami vpredu a 15mm vzadu - uplne bez problemov...

spurverbreiterung004fk0.jpg

spurverbreiterung010es0.jpg

Odkaz ke komentáři

Ale veď ja s nikým nebojujem a ani sa nehádam, len som vyjadril svoj názor a basta. Ja nehovorím, že máš sériovku ale že tie úpravy niesu podla môjho gusta. A keď sa to tebe páči tak to je v pohode. Len som chcel povedať, že treba prijať aj kritiku. That´s it! :palec:

Upraveno uživatelem TOMCAT
Odkaz ke komentáři
HR robi 1cm podlozky aj s centrovacim kruzkom...

Inac uz som videl zopar RS s 18" Zenithmi/ Neptune s 10mm podlozkami vpredu a 15mm vzadu - uplne bez problemov...

Pekne, vedel by si dať nejaký link na dané HR podložky? Diky

Upraveno uživatelem Ol@f
kdyz citujes predchozi prispevek tak prosim bez obrazku
Odkaz ke komentáři

Dejte si bacha na to ze tyhle podlozky maji na sobe stredovy krouzky, vzhledem k domu ze stredovej krouzek na OII na tak asi 1cm, tak by to kolo pri siri podlozky 1cm viselo v podstate na sroubech...

cili jen a pouze kupovat bud hodne uzky podlozky jak tam maji oni cili tak 3mm na kolo, 6mm na napravu celkem, nebo pak uz s krouzkem, ale to je pak minimalni sire mam dojem 22mm na kolo !

Odkaz ke komentáři

Jestli se mohu přidat do diskuze. Píší tam toto: "Tyto podložky bez středícího kroužku lze použít pouze u vozů s dostatečně dlouhým originálním středícím kroužkem." Je to u těch 10mm, tzn. že na octavii je nelze použít. Měl jsem posložky 10mm bez toho středového kroužku a nejde s nima jezdit. Nejmenší podložky, co jsem kdy viděl a mam je i na autě, jsou 15mm. :)

Jinak já mam taky vpředu 15mm a vzadu 20mm a je to bez problémů ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Tak som si spravil takú malú vychytávku a to vypínač na osvetlenie kufrového priestoru.

Má to jednu velkú výhodu a to takú, že keď niekde na parkovisku v meste vyberam večer veci a planujem odisť od auta, potencionalny zlodejíčkovia neuvidia, čo mi tam trčí za hudbu.

+ Dneska mi došli gulaté LED DRL denné svetlá, zajtra sa to pokusim napratať namiesto hmloviek, hmlovky odkodujem.........

Náhodou nikto nepozná niekoho, kto repasuje vzpery na kufor, popripade zvyšuje ich učinnosť?

post-6180-1311081615_thumb.jpg

post-6180-1311081715_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Podle mě sis dal ten vypínač na špatné místo - abys osvětlení vypnul nebo zapnul, musíš ten kufr otevřít, čímž to lehce ztrácí smysl. Pokud ho tedy nehodláš pootevřít a jako hadí žena tam strkat ruku, zhasnout a pak teprve otevřít. Plus si nedokážu představit lovit věci z kufru po tmě.

Co se vzpěr týká, je tu na to topic. Jejich repase je možná, dokonce zvýšení tlaku a tím větší účinnost, ale vede to pak k namáhání mechanismu uchycení pátých dveří podobně jako ty "samootvírací" pružiny, takže nejlepší zajít do Škodovky a za těch pár stovek si koupit origo a prostě je vyměnit. U univerzálních je problém s délkou a sílou, takže zbytečné objevovat, co je objevené.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...