Miles Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Zatím to narvu jen do 5tých dveří, něco mi tam rezonuje jako prase... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 do 5. se toho vejde celkem dost, cca 3 kusy když si s tím vyhraješ. Doporučuji to dát na ten plast klidně i dvojitě. Příští rok si udělám boční dveře ještě jednou vrstvou, ještě občas trošku vrznou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 musím nějak sundat ten plast okolo brzdovýho světla, ten dělá tu paseku, ale nejdou mi sundat ty boky,je tam nějakej malej šroubek, o víkendu budu kutit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 ten plast okolo okna je v celku, jde sunat až po sundání toho velkého deklu, pod ním jsou dva šrouby, další šrouby jsou pak ty samotné háčky na plato. Plast je pak už jen nacvaklej na železných příchytkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 (upraveno) velkej dekl mám už v doma, ty malý šroubky vim ty jsou v poho, ale nemohl jsem sundat ty na boku :-((držáky toho plata), měl jsem asi blbý nářadíčko ... Upraveno Listopad 23, 2011 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Mne tiez rezonovalo nieco v 5. dverach - skusil som dat kusok bublinkovej folie pod plastovy drziak znacky a odvtedy je pokoj :D Ale neskutocne ma rozculuje praskanie v tom priecinku na palubke - nad spinacom vystraznych svetiel (asi teplotou?) :( Nejake napady, co s tym? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 To mi naštěstí nedělá, jem mi vržou těsnění dveří a rezonujou ty dveře v okolí brzdovýho světla, o víkendu bude rozborka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 koukám, všude stejný, mě taky Golf vrže na těsněních , nejvíc moje dveře - u řidiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 mě po vytlumení skoro vše přestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 no jo no, ale to jsem si nemusel kupovat nový auto a poslední model, navíc VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Mne tiez rezonovalo nieco v 5. dverach - skusil som dat kusok bublinkovej folie pod plastovy drziak znacky a odvtedy je pokoj :D Ale neskutocne ma rozculuje praskanie v tom priecinku na palubke - nad spinacom vystraznych svetiel (asi teplotou?) :( Nejake napady, co s tym? Tohle zase prozmenu delam me neco mi porad rezonuje uprostred palubky u celniho okna uz jsem tam narval kus latky a trochu to ustali ale jak rikas kdyz je v aute zima tak tam neco cinka... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 mě zase něco začalo vrzat u řidičovo A sloupku a začíná mi to pít krev! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Hmm myslel, jsem že jen můj pelech chrastí, ale je nás více, no o víkendu pokud nezmrznu udělam ty 5tý dveře, dnes to rezonovalo strašně, jak stará AVIE s koksem na korbě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 Kdo netlumí tlumí proti nám, krásně strávené nedělní odpoledne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 27, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 aa, koukám vystřihovánky, hlavně ty kousky nevyhazuj, on se pak každej hodí, mě vy výsledku z celého auta nezbyl skoro žádný odpad, vše se spotřebovalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 jj všechno upotřebuju,lepím každej kousek, jen nevím jestli na to plato dát 2 vrstvy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Tak další trable, chčije(kape) mi do do auta přes těsnění dveří, dnes ráno mokrá sedačka za spolujezdcem, a u řidiče to kape po pojistkový skříni, paráda.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 (upraveno) Tak další trabl, kua kolikátej už, při nastartování se mi vypíná autorádio SWING, ale je když je venku horko, fakt, může to znít jako magořina, ale ráno OK, odpoledne totál chaos, nebo zůstane v modu parkováků... Auto v záruce, ale kurnik závada taková divoká má to cenu řešit, do konce reklamačky 5tis km... PS o vrzajících a chrasticích gumách dveří už ani nemluvím... Upraveno Květen 11, 2012 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 právě pro tyhle dětský nemoci bych si nikdy nekoupil novou káru..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 reklamovat to bez je blbost aby se ten swing prehrival nebo neco a to tesneni to je mazec na novou karu! zajdi tam a hod jim to do hlavy! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Ještě mne napadla spínačka, že by byl lehce kaput, jinak nemám novou káru, už je to 3,5 roku stará mrdina... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 já myslel že je nová, když jsi psal o tý záruce......jinak co jsme měli služební pasaty a oktávky, všude byl nějaký problém s elektrikou....v tomhle já nedám dopustit na japonce....ještě mám dva starší doma a bez závad /krom synchronů v převodovce, ale to je zase nemoc mitsu/.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 V záruce je mám záruku 4roky nebo 60tis...no je fakt, že už mi měnili complet el.řízení odešlo:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 ty blaho,kdybys s tim nejezdil jako prase tak rizeni a elektrika neodchazi No zkus to reklamovat uvidis co ti reknou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 (upraveno) Bacha na wapku na Průmyslové, ta má ale sílu :lool: ... PS co teď kua s tím auto v záruce 4roky, ale na lak jsou asi jen 2, takže passé, a ještě když je to dojebaný od kamínků... - jak opravit nastříkat či zatřít lakovací tužkou ?? Upraveno Červen 6, 2012 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 nebylo to tam třeba popraskaný od nějakýho parkování? já jezdím na wapku na průmyslový pořád a pohoda ;) i dodatečně lakovaný věci ok. Zatřel bych to zatím tužkou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 (upraveno) Asi to bylo načatý, bylo to mysleno jako joke, upravím to Po letošní zimě mám předek obitej od kamínku jak měsíční krajinu i na RZ to je vidět, fakt maso Upraveno Červen 6, 2012 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 To já taky a to mám nárazník ani ne rok po laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 my chodíme pravidelně na můj nárazník strouhat mrkev.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Tak facelift po servisce 4100,-kč, nahrán new soft do rádia, snad už se nebude vypínat, seřízeny PZ dveře - nedolíhaly, promazány zámky zatím žádné vrzání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.