Miles Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 ruční práce, dělám to schválně aby mysleli že mám eleganci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Rosťo nechci ho honit, docela mi to vyhovuje, aspoň po 11 červenci budu mít zadní tapecy a koupím to tlumení.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Rosťo nechci ho honit, docela mi to vyhovuje, aspoň po 11 červenci budu mít zadní tapecy a koupím to tlumení.... Takže v H.K nebude premiera jo? Ach jo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tak facelift je nepojízdnej, resp. jenom dozadu, zablokoval se Construct :) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Mílo: šílená představa...když jsem Ti volal a Tys mi to vyprávěl tak jsem byl z toho uplně hotovej...nechat auto na parkovišti ...síla! Pěkně je vyprcej aby Ti to dali zitra dohromady ale maji to asi pěkně nedomyšleny jelikož P.T s tim taky měl problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 NO hlavně aby na tom zejtra začali makat, moc šancí tomu nedávám, bude pátek:-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Co Ti řikal na to Pavel? V čem nakonec byl ten problém??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 nějaká pojistka či co, prej si myslí, že auto chci ukrást a zapadne a je to:-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Proto jsem do auta nic takovýho nechtěl. Je to pakec. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Defend4ever :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Tak facelift jezdí znova i dopředu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Tak facelift jezdí znova i dopředu :o Konec dobrý všechno dobrýýý! Tak co to nakonec bylo a jak dlouho to museli dávat zpátky aby to bylo vcajku? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Byla to chvíle, vyměnil tam borec lanovod ke kapotě, takže ta asi udělala bordel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Tak nakonec kapota, jo? Hlavne ze uz to mas pojizdny... ;) Ja zatim jezdim bez zamku kapoty, vymena celeho systemu mela probehnout vcera ale bohuzel jsem nestihl dorazit z prace, takze jsme to posunuli na prespristi tyden... Jestli se mi to po... jeste jednou, tak jim to s podekovanim vratim a pujdu do jineho systemu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Milo: to je sporadická závada nebo jak?...při představě že se mi to stane 500km od domova to je docela nepříjemny. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Prej jednou za 10000 let, ale co jinýho bys čekal za odpověď, přece ti do ksichtu neřekne, zejtra se Vm to pos..e znova:-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Tak facelift už má 8x repro, je to hoodně znát :) , Thanks Rosťovi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 (upraveno) Hlavně že si spokojenej Milane. Tobě rád pomůžu. Upraveno Červenec 8, 2009 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 jj hraje to gut, ještě ty dveře trošku v létě vytlumím a to bude cirkus tmavý okna hudba na plný kule, ještě si koupím kšiltovku a budu cool 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Mílo: co máš v plánu ohledně tlumení? Sám nebo s někym? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Sám, okoukal jsem na foru, a o ŘD 2009 se na to vrhnu, tapecy - inspirace Dolim, a dveře tam nalepím nějaký ty asfaltový pláty, časem se taky vrhnu na kufr no prostě celý auto bude jeden asfaltovej plát, snad potom ještě pojede, nesmím to moc přehnat:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Od včerejška je facelift ve stávce, a abych si ho udobřil koupil jsem mu dnes v A-hifi nějaký to tlumení tapeců:-), zejtra jdem v 06.50 hodin ke škoda doktorovi, snad to bude OK, právě se ožírám červeným vínem abych usnul nemám z toho gut pocit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 To bude OK Milane. Neboj se toho. Doli za to nemůže, že inženýři z Boleslavi jsou kreténi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Facelift je opět OK, tak jsem mu koupil barvu na třmeny, abych si ho udobřil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 no paráda Když jsem tě v sobotu viděl a hlavně Doliho, tak to nebylo nic veselýho. Snažil jsem se vtipkovat, ale asi mi to moc nešlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Facelift je opět OK, tak jsem mu koupil barvu na třmeny, abych si ho udobřil... Cim to teda bylo? A jak se to opravilo? Jen kodovani? Se vazne divim, ze to Dolimu neslo ... asi byl nejak spatne natocen mesic nebo nevim co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Bylo to nakoplý dost , opravili to až ve druhým servisu v jednom si nevěděli rady, naštěstí to stálo only tisíc, ale taky tisíc novej bílejch vlasů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Vzhledem k tomu, že čekám v divokých kmenech za zabrání vesnice, tak Vám napíšu co čeká facelift o dovolené: natření brzdových třmenů - hammerite kladívková červená vytlumení dveří(tapeců) konečně snad nandání kožených výplní tapeců Práce tak na dva dny takže to já snad během 14dnů zvládnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Tak to na tom pěkně zapracuješ Mílo. Hlavně až budeš sundávát kolo tak bacha na hever at Ti to nespadne na stranu jako mě pak to je "trošku" obtížné vrátit do stejné polohy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Tak to na tom pěkně zapracuješ Mílo.Hlavně až budeš sundávát kolo tak bacha na hever at Ti to nespadne na stranu jako mě pak to je "trošku" obtížné vrátit do stejné polohy :D tebe spadlo auto z heveru ?tomu řikam šikula no ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.