Přejít na obsah

Milesův facelift

Doporučené příspěvky

Krásný pozdrav z pracovní dovolené v ČR. Protože jsem povoláním p......t tak jsem si spletl lepidlo s tlumícím sprayem a oba tapeci jsem vystříkal lepidlem, místo tlumícím sprayem, takže dnes očekávám PPL s dalším lepidlem a abych neplatil poštovný koupil jsem k tomu 14ks tlumících plátů na dveře :palec: , LZ rezonujou :-( Skromný Milesův hificar, pokračování příště ...

, ,

Odkaz ke komentáři

Ahoj pokračování, včera jsem lepil PZ dveře, není to ještě dotáhnutý dokonce, ale potřebuji PORADIT co kolem toho repro natáhnout to i na na ten TUBUS REPRO nebo jen oblepit okolo. JInak dělal jsem to z pásků a postupně je spojuju, neboť jsou ty dveře hodně členité a bojít se položit celej plát. Dejte sem please své názory i negativní(ale těch mín:-)),

Odkaz ke komentáři

Dnes to jdu namontovat tapecy a jsem zvědav, včera probíhaly hudební zkoušky a nezní to špatně, ale ty repro jsou fakt limitující, uvidíme co přinese čas:-), s telefonem jsem spokojen, jinej nechci :) , ted se na týden odmlčím budu bez NETu:-(((, a bude probíhat druhá fáze úprav faceliftu...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...