kubikzovocia Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 neskúšal nikto pridať nejaky ventilátorček do sedačky aby bola chladená? mám jednu dosť starú sedačku z nejakého seatu tak skusim niečo vykuťit ale keby to už bolo dajte vedieť nech nevymýšlam vymyslené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tuto výbavu má myslím že i Fordík,ale Škoda na to asi prdí,možná že to bude ve výbavě v novějších modelech :) ale stálo by to za to mít to v autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubikzovocia Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 hej kamoš to má v mondeu tam som to odkukal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tý jo, ono to fakt je? :) nad něčím podobným jsem právě přemýšlel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubikzovocia Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 nooo môžeme spojiť sily a nakoniec to možno fakt pôjde :) ja čerpám z tohoto http://www.fordclub.sk/forum/viewtopic.php...ky&start=15 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Muj kamos to ma taky v Mondeu,musim se optat,jak to vlastne funguje a vubec jestli to je k necemu,sice je fordar ale snad mi kecat nebude popriade priste koupim Forda ...... a nebo radeji ne-e protoze casto slychavam hlasku Fordem tam a zpatky vlakem,to by se nam skodovakum stat nemohlo ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Tak kdyz to vykutis a bude to dlouhodobe funkcni tak se hlasim do rady .) zacina me ta kuze pekne propekat zadek ...drzim palce .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Kůže v létě pálí v zimě studí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubikzovocia Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 už som sa pýtal na nejaké detaily na ford fóre vraj sú v tom molitane urobene "rozvody" vzduchu + je tam ta sieťka čo vidno na obrazkoch v tom linku čo som poslal skôr asi na rovnomerné rozloženie. Hoblik: no nepoteším ťa ale ak tá koža nebude perforovaná tak to asi neprefúkne dokonca forďáci vyjadrili pochybnosti aj nad látkou ale šak uvidíme čo a ako:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 tak to je v pohode,das naplno fukar a nemusis vysavat sedacky,jen utres palubku a mas uklizeno,dalsi velka vyhoda ale ted vazne,muze to byt opravdu prijemne v techto vedrech .. osobne bych takovouto vybavu poridil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Kůže v létě pálí v zimě studí :) V zime se da vyhrat co o to .)ale to leto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 V zime se da vyhrat co o to .)ale to leto To je pravda ale kdyz je minus 25 stupnu a ty sednes na tu ztvrdlou,brutalne studenou kuzi,tak to musi byt slast,nez se to ohreje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 on je VW dela taky - ma je Passat CC /klimatizovane sedacky/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 on je VW dela taky - ma je Passat CC /klimatizovane sedacky/uka, uka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 otazka casu,kdy to zacne nabizet i Skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 to krozo: nemam, nemam... jen jsem v nem jezdil pres vikend, sedelo se v cc suprove jen to na mne trosku nizsi strop . ale ze to ma i tohle jsem zjistil az kdyz jsme to odevzdal. maji to i ceniku. takze zkusenostmi neposlouzim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.