Guest slade01 Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Čaute chlapi, mám na vás takovou malou otázečku (nikde jsem to tady neviděl) mám O1, 1,6, 9/1996, 55kW a začala mi kvíst ta část jak je okolo víka nádrže. Místy je už díra, že by se tam daly strčit 2 prsty. Má to smysl kytovat, nebo vařit? Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Před časem to tady někdo řešil ale nevím kdo, byly tam i fotky před a po opravě, nepovedlo se mi to najít . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 (upraveno) Tady je to zde na fóru, koukám omylem jsem smázl fotky fotky obnoveny: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4752&hl= Tak tady to je i s fotkami, můj návod: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/r...a-nadrze-oprava Upraveno Květen 15, 2011 uživatelem Murder 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest slade01 Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Kluci, tak to byl fofr... Díky za tipa :-) Jak to udělám, hodím i fotky. U mě to vypadá skoro stejně jak tady píše Murder. Akorát že já tam mám ještě nějaky zbytky staryho plechu. Ještě jedna otázka: Na kolik tě vyšla celá oprava? u mě to vypadá momentálně takto. Je to zatím jediná možnost. Lepil jsem to v pátek a dnes po dešti jsem zjistil, že mi stejně pod ten igelit zatéká... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Plech 350-400,- , pak kit, základovka, vrchní lak... Celkem do litru se to doma dá, největší pakárna byla dostat tam ten plech, nemám vyfoceno jak to vypadalo po vyříznutí, ale dole už překáží podběh kola a nahoře je příčka, proto jsem to tam musel cpát zvenku, zevnitř to tam nedostaneš, proto ten divný tvar, vyšel mi jako nejlepší na ježka v kleci a spodní hrana zůstala skoro bez přesahu. A pokud můžu doporučit, pokud máš někoho s CO tak je to lepší přibodovat než zápasit s nýty (zaklepávat, zabrušovat....). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.