lubinob Odesláno Červen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Uvidím koľko vydrží.. nové stojí v akcii u Jedly 480 €.. a tento repas je vlastne komplet nové vnútro len vonkajší obal je pôvodný vyčistený.. a Huba tak reagoval preto lebo má octáviu v Nórsku a tam sú trochu iné ceny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 jj tam je to finnance uplne jinak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Aha, tak to jsem netusil, ja si prave rikal, co se deje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Jo tu stoji nove ako u Jedly dve :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Zopár aktuálnych foto taxíka.. :) a spoločné foto firemných taxíkov pre fb stránku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Nejhezčí taxi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 niet čo dodať iba že... takým taxíkom sa necham voziť rád :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Po neplánovanom servise už kilometre znovu naskakujú... jedna rýchla nočná mobilovka.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Pekna porcia km snad po vymene vsetkeho co si menil da este raz tolko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Pred Žamberkom treba doladiť pár detailov keďže sa stále iba jazdí... už ani km nestíham fotiť, snáď samé 3-ky neprešvihnem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 Aby sa nepovedalo tak som taxíku doprial sprchu pred Žamberkom... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 28, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 auto z toho dostalo šok :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 (upraveno) Jedna z posledných úprav pred Žamberkom... ;) a malý vianočný stromček po ceste zo Žamberka... :( ale našťastie som dojel domov v pohode... Upraveno Srpen 31, 2015 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 A po navrate pokus o ozivenie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 A výsledek?? ...Už se ví, co si postavilo hlavu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Koukal jsem na tebe v Žamberku a vážně nejhezčí taxík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Skajo, nevie sa, vyzerá to, že elektrika pod volantom za to nemôže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 (upraveno) Roberto díík :) ale šak druhý taxík tam nebol :D :D a nechcel si si náhodou vyskúšať tvrdosť H&R pružín? prečo si sa nezastavil? Ďakujem chalanom aj ich polovičkám za tú výmenu večer.. aj keď sa chyba nevyriešila tak pravdepodobne to bude servo, aj keď v ABS píše chybu čidla G85... ale po jeho výmene za funkčné z Tomíkového fakeRS tam tá chyba bola stále... Upraveno Srpen 31, 2015 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Já tam tak kolem pořád poběhával, ale jak jsem tě nikdy neviděl tak jsem nevěděl, koho oslovit! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 To musis na drzovku prist a opytat sa: Hej, koho je ten taxik vonku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Roberto díík :) ale šak druhý taxík tam nebol :D :D a nechcel si si náhodou vyskúšať tvrdosť H&R pružín? prečo si sa nezastavil? Ďakujem chalanom aj ich polovičkám za tú výmenu večer.. aj keď sa chyba nevyriešila tak pravdepodobne to bude servo, aj keď v ABS píše chybu čidla G85... ale po jeho výmene za funkčné z Tomíkového fakeRS tam tá chyba bola stále... Lubino rado sa stalo :) už neskutočne krát si pomohol ty nám, takže v podstate to bola povinnosť.. a už aj len preto aby sa zbytočne to čidlo neobjednalo a zistilo sa až po tom že to nie je ono.. snáď to čím skôr dáme znova dokopy a taxík môže fičať ďalej :) To musis na drzovku prist a opytat sa: Hej, koho je ten taxik vonku? :D Presne tak.. prípadne.. trebalo volať na uvedené čísla s objednávkou dovozu do Slovenskej chaty :jelen: a snáď sa Lubino neurazí... ale museli sme si aj včera po ceste zažartovať tak to postnem a trošku ešte rýpnem... keďže to nám ide asi najlepšie :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Presne tak, mal si vbehnúť na terasu a opýtať sa... netreba sa hambiť.. maximálne by ti niekto jägra nalial :D Tomík to vieš že neurazím šak to seba rýpeme stále.. :jelen: :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 tak už má na to auto docela právo ! ale naštve to no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 tak jasné že už má niečo za sebou... a v podstate si toho moc nevypýtalo, repas zadnej nápravy sa robí aj pri menej km a ja mám ešte všetko pôvodné vrátane tlmičov... ale tak prečo zrovna servo mi nejako nejde do hlavy... ale to je asi taká istá záhada ako bola vačka... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Lubine si druhy o kom slysim ze ma spatne servo... Po vymene krouzku za Tomovo jste delali zakladni nastaveni ??? Nebo ne,?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Nerobili.. po vymene G85 a potom aj s kruzkom spolu vzdy hned po zapnuti kluca tri krat pipne v budikoch a kontrolka volantu svieti na cerveno.. a po vymazani chyby v serve zhasne.. ostane stale len mechanicka chyba senzora G85 v jednotke ABS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Mne to robilo ked som menil kruzok pod volantom a prestalo az ked som urobil nastavenie ako to spomina p2p :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 jj, základní nastavení asi bude potřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Nechtel jsem rejpat, ale vzdy musis udelat zakladni nastaveni, protoze podvolantovka si pamatuje polsledni co tam byl. Po vymene to vzdy pise chyba senzoru... zatim pockej s new rizenim a skus jeste jednou krouzek a udelat zakladni nastaveni... Mas ho ve VISU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.