Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Taxík to takto odniesol prvý krát, ale mne už sa stalo že som párkrát len tak tak dobrzdil za autom predomnou..

Zajtra to platí, domov som došiel bez problémov, len ako je posunutý kufor tak mi ho na maxíku stále ukazuje ako otvorený.. ale to snáď dnes vyriešim.. Tak ako som ti spomínal, najskôr idem do Olomouca a to tiež nechcem rušiť.. :)

Odkaz ke komentáři

Tak ten už mám raz vymenený, mikrospínač si len tak prestal fungovať.. :D

Tak tu to snáď bude bez problémov s poisťovňou, len rozmýšlam či to mám dať spraviť do servisu na faktúru alebo len rozpočtom, neveim ako moc tam bude posunutý nosník keď to spravilo tú jamku pri zadných dverách.. :(

a na tú vašu Slavii pojištovnu mám tiež zlé spomienky, kolegovi tu pred rokom jeden nedal prednosť a nevideli sme od nich ani korunu, v telefóne sa len vyhovárali jeden na druhého a volať stále na české čísla tiež nie je zadarmo.. :angry:

Alessi: OK, ozvem sa ti, počítam tak asi okolo 16-tej.. :)

Odkaz ke komentáři

Tak to máš pravdu ale ako sme okolo toho dnes ešte chodilo tak to je podstatne horšie než to na prvý pohľad vyzerá.. je to celé stlačené po zadné dvere, na pravej strane je dokonca ohnutý lem blatníka...

Nebude to až seanse.. :D len mám niečo u Alessiho aby som nemusel platiť poštu na SK a idem okolo tak si to zoberiem.. pôvodne som rozmýšlal že keby bolo dosť času to aj vymením ale teraz po tej búračke nie.. asi vymontujem z tých dorobených vecí čo sa bude dať predtým než to dám do servisu.. uvidím čo povie likvidátor po prvej obhliadke..

Odkaz ke komentáři

Pokud to zítra nechceš měnit, tak ti to můžu dát třeba až na příštím sraze ať sem kvůli tomu nemusíš zbytečně jezdit a projíždět si naftu.

To musela být docela pěkná pecka, když i přes tažný to šlo takhle moc do nosníku. No snad všechno dobře dopadne ....

Odkaz ke komentáři

hlavne kvôli tomuto nerád zastavujem pred prechodom :rolleyes: všetky autá v autoškole,kde nás učili,že ak už niekto stojí pred prechodom máme pribrzdiť a pustiť ho,tak mali do jedného obúchané zadné nárazníky,teda okrem jedného jediného,ktoré má ťažné,ale pozerám,že v tvojom prípade to ťažné moc nepomohlo...aké auto to do teba vpálilo?

Odkaz ke komentáři

Alessi: už keď budem na blízku sa zastavím.. uvidíme podľa času, ale asi aspoň vyskúšať by sme ju mohli.. :) a možno nájdeš na taxíku ešte niečo čo ja nevidím... :lool:

Graxho: bol to Golf IV TDI..

Díík Ondro, na opravu to dám tomu kamarátovi do autorizáku a uvidím čo z toho bude..

Odkaz ke komentáři

njn, tiez sa mi nieco podobne stalo s OI. Naraz zozadu. Vystuha to prezila celkom ok aj plastovy naraznik (iba praskol hore), len ten naraz zohol celo tak su 5te dvere trosku prepadnute. Popravde, este som to nedal spravit, bude treba asi vyrezat to celo aj s kuskom podlahy a navarit druhe :angry: . Inak tiez ma nabral vtedy golf IV, ten to mal horsie - blatniky, kapota, maska, svetla, naraznik a bohvie co este mal KO. Predok je drahy :blink:

No stava sa no. Ja som tiez niekedy len tak tak dobrzdil, hlavne v zime na lade :wallbash: :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Tak tento to mal horšie o to že som mal vzadu guľu.. ale mám ju na skrutky takže v pohode.. prenieslo sa to ďalej asi práve kvôli tomu ťažnému, teraz je od nárazníka asi v polovičnej vzdialenosti než bolo predtým.. hore v ohybe kufra je viac ako 1cm medzera medzi tesnením a kufrom a na zámku je to celé potlačené dovnútra.. takže keby to je treba rezať tak výmena aspoň od zadnej nápravy... :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...