Přejít na obsah

Moje zelená dračice


Doporučené příspěvky

Ahoj Kluci

Také bych chtěl předvést svoji Octávii II Facelift.

Takže jedná se o model 1.4 TSI 90 kw, výbava Elegance.

Navíc jsem z výroby objednal jiné rádio - Bolero, 16" kola ( teď už mám 17" ), zadní stěrač, automatické sklápění bočních zrcátek, alarm, dekor obložení palubní desky ( dřevo ), multifunkční volant.

S autem jsem si trochu pohrál a ještě bych ho chtěl poslat k zemi a udělat nějaké audio :angry:

post-8980-1305648461_thumb.jpg

post-8980-1305648498_thumb.jpg

post-8980-1305648528_thumb.jpg

post-8980-1305648559_thumb.jpg

post-8980-1305648586_thumb.jpg

post-8980-1305648645_thumb.jpg

post-8980-1305648700_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Auto hezky, ale to drevo :D Nech si to potahnout folii vcetne list a bude to super :)

Já vím chlapi to dřevo už je mimo mísu, ale jak říkám z toho co se dalo vybrat do výbavy tak se to hlavně líbilo mé manželce. :pivo: A asi to většina z nás zná že barvu a potažmo tyto lišty vybírala moje drahá polovička. Ale co už jsem si nějak zvyknul :lool: :)

Odkaz ke komentáři
:) za motor!

 

Dekor je takový zvláštně výrazný a ne úplně do OII sedí, ale taky to trochu zkreslují fotky, ve skutečnosti bude vypadat jinak.

No díky motor musím uznat, že se povedl ;) je pěkně živej až na tu spotřebu. Pokud to chci pořádně protáhnout a třeba v Německu nebejt na dálnici žádná brzda tak se s tím dá upalovat i 180 km/h v kuse ale pak ten pohled na Maxi dot mně donutí stáhnout tempomat o trochu dolů :lool:

 

dej si tam co se ti zlibi ale udelal bych to folii a ne strikanim, cena je jinde, odstraneni celkove jednodussi i instalace jednodussi

 

Jo dík za nápad :D super tip

Odkaz ke komentáři

no nějaký takový odstín dřeva mi taky nevadí...

 

Mildo: taky nejsem zastáncem pruhů ale pokud se ti to líbí tak to tam dej. Jinak bych taky volil fólii jak už řekl olaf cena jinde, když se ti to nebude líbit tak to sundáš, a taky aplikace trvá podstatně kratší dobu než lakování...

Odkaz ke komentáři

Díky za rady a nápady.

 

Já jsem nemyslel udělat pruhy ve stylu 2 přes celé auto jenom jsem chtěl to auto nějak oživit :D a tak asi bude jenom černá střecha. A ta folie je opravdu super nápad vůbec, mne to nenapadlo ( to asi že mám velmi dobrého lakýru :) ), ale je fakt, že když se mi to po čase znelíbí tak to strhnu a je to..

 

to chjetjov: Máš krásně udělané auto :D tuhle jsem tě tuším viděl v Boleslavi nejseš také odsud??

 

jedine drevo, ktore ja uznavam, je stiepany bambus v A6...

Audi-A6_Avant_2012_1280x960_wallpaper_25.jpg

 

Máš pravdu, ale cenově jsme úplně v jiné dimenzi :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...