kully Odesláno Červen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Pri rozjezdu se zamykaji bez safe (stejne jako tlacitkem u rucni brzdy). To znamena, ze z venku dvere otevrit nejdou a zevnitr az na druhe zatahnuti (jedno odemkne, druhe uz otevre). Se safe se dvere zamykaji pouze dalkovym ovladacem a pak dvere nejdou otevrit ani zevnitr a ani z venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 a ty proste chces aby na jedno zatahnuty slo otevrit to uzamykani dveri po prekroceni 20 kmh, tomu rozumime vsichni, ale jak je videt nikdo to poradne jeste neprubnul, pokud nechce prekopavat kliky ze supa apod. dneska se poptam rolby jestli ho uvidim jestli se s necim takovym setkal uz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Golf g6 to má taky na jedno zatáhnutí a zamykání je jen lehoučké klapnutí, jestli ti to pomůže v pátrání, za Rolbou pojedu taky, kdyby jsi něco chtěl z auta vyčíst 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Září 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Po dlouhe dobe zase nejake info. Ja jsem nemel cas to resit, ale kdyby to slo nejak jednoduse nebo levne , tak bych do toho sel. Podle me jsou v OII nejake stare zamky a ty novejsi jsou jeste tissi, ale hlavne se oteviraji rovnou na prvni zatah 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 10, 2011 Sdílet Odesláno Září 10, 2011 vypadá to tak, mám MR 2012, ale nevím jestli to s tím souvisí, každopádně mám vnější kliky nového tvaru, tedy jako sup, takže je velká pravděpodobnost jiných zámků, ano jsou tišší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Září 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Myslim, ze jine venkovni kliky jsou pouze designovou zalezitosti a funkcne jsou porad stejne. Rozdil asi bude v zamcich. Otazka je, jestli jdou ty nove zamky dat i do OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 P.S. FII FL mr 2011 se také odemyká jedním tahem, viz. seznam jednotek na předchozí stránce, osobně odzkoušeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Takže si to shrňme: Jde o mechanickou záležitost-tedy jiné zámky. Kvůli větší ceně to nikdo dělat nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 to mas asi pravdu ale keby existovala moznost dat tam zamky so servodotahovanim asi by som do toho siel... myslite ze by to bolo riesitelne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2811 Odesláno Prosinec 15, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 Já to odstranil přes maxidot,kde to bylo navoleno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 (upraveno) Zřejmě jsi přes maxíka odstranil zamykání při rozjezdu. Tuto funkci chceme, ale chtěli bychom i zároveň aby se dalo auto otevřít zevnitř na jedenkrát-jak je popis tohoto tématu. Upraveno Prosinec 21, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2811 Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Zřejmě jsi přes maxíka odstranil zamykání při rozjezdu. Tuto funkci chceme, ale chtěli bychom i zároveň aby se dalo auto otevřít zevnitř na jedenkrát-jak je popis tohoto tématu. No to taky,ale taky otevření zevnitř na jedenkrát.Před tím jsem musel dvakrát tahat za kliku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 A teď nemusíš, protože se Ti to vůbec nezamyká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2811 Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 A teď nemusíš, protože se Ti to vůbec nezamyká Přesně tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Prosinec 24, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 No a my právě chceme mít zamčeno, ale odemknout na jedenkrát - tak jak to umí Superb :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 24, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 nebo FII FL, Golf6 apod. .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lizatkox Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Jako mi přijde že tady polovina lidi neumí číst... poraz melou dokola nějaký blbosti a nikdo neumí odpovědět na jedinou otázku... také mám tento problém a již to řeším od koupení auta.... v supu je to supr :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Taka otazka, kedze zamky su v f2 aj s2 takze by mohly pasovat aj do o2? Pri vymene by bolo treba riesit aj ine kluce ci nie? Ako by to bolo s vymenou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.