Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

tak aby toho nebylo málo tak mě včera když jsem jel do práce naboural mitsubishi colt na průmyslový v prahe... naštěstí to odnesl jen nárazník a jdou blbě zavírat 5-tý dveře ale nic vážnýho takže zase budu časem lakovat....a proto si dělám aspoň radost a přesvětluju interier už mi chybí jen přístrojovka a ovládání světel(který mám rozdělaný ale musim to doladit aby to svítilo tak jak má) snad to stihnu zítra aby bylo aspon něco do srazu novýho... jinak třmeny už mám doma na zadní nápravu tak začínám barvit bude teď jiná barva třmenů na příští rok... jinak kola když to vyjde tak je oktě nadělím k vánocům a mám ještě s nima menší plán kterej zkusím zrealizovat aby to bylo topový :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Dlouho jsem nic nepridal tak tady dam nejaky info brzdy na zadni napravu se pomalu kompletzjou mam doma uz trmeny kotouce 323 :D uz chybi jen domyslet rucku asi pujde pridavnej trmen z audi r8 ci z lamba :D a drzaky na to vsechno :) jinak na novy kola se setri a kdyz to vyjde tak do konce brezna objednavam :D

Dal abych pokochal oka labuzniku tak pridam mensi hrani s jidlama...

post-581-14848346459038_thumb.jpg

Hovezi flank steak na dynovem pyre s ratatouille zdobene rukolou a pestem...

post-581-14848347466422_thumb.jpg

Hovezi rib eye steak s bramborovyma pusinkama a redukci z kouroveho medu

ANEB KDO SI HRAJE NEZLOBI :D

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dlouho jsem tu nic nenapsal tak musim rict ze uz jsem kompletne dodelal presvetleni interieru do modro cervene dal jsem uz dal novy potisk na brzdice :) jen je skoda ze ted je auto dost zasrany neni bohuzel cas ho ted mejt ikdyz dneska bylo krasne... 472e811befc91314cec30caacd9ef11e.jpg lepsi foto nahodim casem ;) tohle je takovy spy foto ale je tam reflexni modra nalepka ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...