Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

Protože fotky jsou neostré, ale pokuď se s tím učíš jako já tak to jo, přecejen nemuže mít každej hnedka fotky jak Jarýsek :D ... Ale Já fotím Canon 1100D a musím si koupit stativ, pač s tím bleskem je to docela "humáč" .. Blesk to vše zkazí, ale nastavit si pěkně rychlost mít to na stativu, to je pak pecka... :) To jen k fotkám.. Jak říká kamarád "žádnej člověk si nekoupil foťák a byl z něj hnedka profi" tak to neber jako rýpání, ale z 50ti fotek není vždy použitelných 50 fotek :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

tak jsem si trochu hrál jak s mytím tak s úpravou fotek :D co říkáte... jinak kdyby někdo chtěl mám doma velkou nádržku na vodu do ostřikovačů i s motorkama box na vzduchovej filtr a šedou stropnici z mýho auta bez díry na šíbr.... kdyby někdo chtěl foto pošlu zprávou ať to tu nezasírám jen fotkama :D

post-581-0-70471500-1386672869_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

vtip tohoto týdne nejdřím mámu na sjezdu z Jížní spojky na spořilov nabourá náklaďák naloženej cihlama do kufru auto na totálku tak mě dneska naboural pitomec na průmyslový do kufru taky naštěstí to odnesl jen nárazník on to má horší ale i tak to nasere navíc jsem volal cajty protože jsem měl v autě ještě přítuli mámu a její kolegini...zítra na to kouknu líp a uvidim jak to vypadá...

post-581-0-84623200-1390502205_thumb.jpg

post-581-0-06762000-1390502241_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

kluci nebojte okta je v provozu jen se spíš obávám co je pod nárazníkem sice to bylo v rychlosti cca 50km ale i tak to může bejt cokoliv... jinak s amortizací už jsem seznámenej máma to měla taky a naštěstí dělá táta v servise tak to tam znaj taky moc moc dobře... ale už jsem klidnej záleží na tom jak moc se to bude táhnout ale mám protokol od policajtů který jsem volal tak se mám aspoň o co opřít..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...